(SIDE2:) Da Christine Tallulah Knudsen (21) fra Oslo ankom Roskilde-campen under fjorårets festival var det kjærlighet ved første blikk. Det er derfor en stor drøm som har gått i oppfyllelse når Christine blir offisiell Roskilde-blogger under festivalen i juni i år.

Hadde eksponeringsbehov
Christine startet med blogging for fem år siden, men vinglet mye og slettet bloggen sin flere ganger før hun ble fast blogger på sin nåværende blogg Cecekaa.blogspot.com i august 2008.

- Det hele startet vel egentlig med at jeg hadde et ekstremt eksponeringsbehov, som enhver blogger har. Jeg trengte et sted å få ut alt det rare som foregår inne i hodet mitt og et sted å poste bildene mine i håp om å få litt respons, sier Christine til Side2.

Hun peker på kjæresten sin, Øystein, som grunnen til at hun blogger i dag. Da paret traff hverandre fant de fort ut at de kunne trekke paralleller mellom Christines liv med blogg og Øysteins som fotograf. Han ville gjerne ta del i den delen av Christines liv og se hva hun kunne få ut av det.

- Nå sitter jeg her halvannet år senere og skal plutselig få oppleve Roskilde med backstage pass og med et samarbeid med Side2, sier Christine.

- Jeg hylte rundt i leiligheten
Det var etter møtet med fjorårets Roskilde-festival, Christine bestemte seg for å benytte seg av sjansen da festivalen søkte etter bloggere til Roskilde 2010. I ettertid gikk søknaden litt i glemmeboken for Christine, helt til hun plutselig en dag fikk e-post fra festivalens PR-koordinator, Mads Mikkelsen.

- Mads la igjen en lang telefonsvarbeskjed til meg, som jeg egentlig ikke fikk så mye ut av, litt fordi jeg hylte rundt i leiligheten og litt fordi jeg ikke skjønner dansk. Han skulle ringe igjen dagen etter, det gjorde han ikke, det gikk enda en dag og jeg begynte å bli skikkelig nervøs, forteller Christine.

På samme tidspunkt ble det skrevet en melding i forumet på Roskilde-nettsiden som lød «we've already fell in love with one of the Norwegian bloggers». Christine var overbevist om at de hadde funnet noen andre, men ble positivt overrasket med telefon dagen etter.

- Nå venter jeg egentlig på at festivalen skal nærme seg, så jeg får mer å blogge om. Forhåpentligvis får jeg møtt noen band på forhånd for å snakke litt om hva slags tanker de har rundt festivalen, sier hun, men legger til at fokuset hennes først og fremst vil være på campinglivet og alt det som pressen ikke får med seg.

Underholder seg selv
Til daglig går Christine på Nordic School of Photography og jobber på H&M. Hun tar bilder, skriver, tegner, hører på musikk, nyter livet og er sammen med kjæresten og vennene sine.

- Sånn utenom det elsker jeg å være for meg selv, jeg kan underholde meg selv i timevis. Når Øystein er ute og reiser hender det at jeg sitter i flere timer og ler av meg selv i sofaen. Tenk så kjekt om alle hadde lik humor som meg, sier Christine.

Klissete blogg
«Det er så fint å ha en man kan prate med om alt, absolutt ALT, timevis med prating, grining og latter, hvor som helst, en som forstår meg, uansett hva, og som støtter meg i alle de dumme valgene jeg tar ... Jeg synger i dusjen, danser i undertøyet og smiler for meg selv når jeg sitter på T-banen».

Slik lyder et av Christines siste innlegg på bloggen, og det er ingen tvil om at det er forelskelsen som snakker.

- Jeg skriver mye om kjærlighet. Når man er heldig å ha funnet en så fantastisk person å dele livet sitt med, kan det fort bli klissete. Men jeg liker det, sier hun.

Christine tror at hennes skriblerier om kjærlighet er en av de største grunnene til at hun har fanget rundt 2000 lesere.

- Livet mitt er virkelig ikke så spennende. Men jeg tror folk lever seg litt inn i forelskelsen min, avslutter Christine.

Besøk bloggen til Christine på Cecekaa.blogspot.com.

HTML EMBED