Gå til sidens hovedinnhold

Rosablogg med dypere mening

Vil inspirere jenter til å gi blanke i janteloven.

(SIDE2): Det er duket for den fjerde av totalt 12 finalister som skal holde sin appell her på Side2.

Den 9. mars kårer vi nemlig i samarbeid med Lypsyl Norges mest elskede blogg, der du skal bestemme hvem som er den mest verdige vinneren. Blant 250 nominerte var det 12 bloggere som utmerket seg spesielt, og blant disse 12 er det du som velger hvem som skal stikke av med seieren og en reise til New York.

Du kan stemme på flere blogger, men det er kun mulig å avgi en stemme per blogg per dag.

Stem på din favoritt her.

Hver dag fram til 9. mars lar vi én av de 12 finalistene få ytre seg her på Side2 med en appell som kanskje får deg til å bestemme deg for at vedkommende er din favoritt. I dag er det Monique Lund som står for tur.

Besøk Moniquelund.com her.

Monique er 26 år gammel og kommer fra Kristiandsand, hvor hun deler sitt hjem med samboeren Terje, og beagelhunden Spike. Hun jobber i et ingeniørfirma samtidig som hun utdanner seg til å bli mekatronikk ingeniør. I tillegg driver hun firmaet, Lund Photography, hvor hun tilbyr fotogratjenester.

Moniques appell:
Bloggen ble til for ca 3 år siden, som et resultat av at jeg hadde lest mange blogger og ønsket å kombinere en såkalt rosablogg med noe med en dypere mening. Jeg har mellom innlegg om mote og skjønnhet også hatt det jeg har kalt peptalks, der jeg forsøker å inspirere og motivere. Disse peptalksene har vært såkalt "girlpower", om selvbilde og å tørre å tro på seg selv og gi blanke i janteloven, og de har vært basert på egne opplevelser og erfaringer. Jeg ønsker å inspirere jenter til å snu negativ selvoppfatning, til det motsatte - til å tenke at man kan alt man vil, at man er det man vil og at man får til det man vil!

Jeg ble kjempe overrasket da jeg fant ut jeg var blitt nominert, og ble mildt sagt sjokkert da jeg fant ut jeg var en av finalistene. Det er virkelig en ære å være blant så mange fine finalister og håper selvfølgelig noen av stemmene går til min blogg. Jeg elsker virkelig New York og dersom jeg hadde vunnet, ville jeg gjort mitt ytterste for at de som leser bloggen min skulle få tatt del i reisen min gjennom blogg!

Stem på Monique her.

Tidligere appeller:
Passion 4 Baking
Dagens Outfit
Norske hemmeligheter

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken