Gå til sidens hovedinnhold

- Vi er noen skitne piker!

- Og vi tar ikke fem øre for å legge ut alle detaljer, sier jentene bak bloggen «Walk of Shame» til Side2.

(SIDE2): Vi fortsetter å knytte sterke bånd i bloggverden. Allmennbloggere. Interiørbloggere. Motebloggere. Nå får vi også tre sexbloggere med på laget.

Vi ønsker velkommen til «Walk of Shame», henholdsvis skrevet av de tre velmaskerte musketerene Eden, Enza og Elena.

Triangelet ønsker være anonyme, men er ikke mindre ekte av den grunn. Man kan trygt si at «Walk of Shame» er ikke for sarte sjeler.

- Samarbeidet med Side2 har gitt oss blogglysten tilbake! Vi hadde det fint på blogg.no en lang stund, men det blir bra å være mer uavhengig.

- Vi gleder oss over samarbeidet med «Walk of Shame», selv om bloggen for mange kan fremstå som vulgær, synes jeg personlig at den er velskrevet og ikke minst humoristisk, forteller prosjektleder for Blogglisten.no og Side2blogg.no, Ingrid Louise Kvam.

«Let's talk about sex»
«Walk of Shame» handler om sex. Punktum. Klikker du deg inn finner du jentenes selvopplevde sexhistorier fra først til sist. Men vær advart; det spares ikke på verbale malerier. Har jentene hatt sex kan du forvente deg at samtlige detaljer beskrives med pinlig nøyaktighet, uavhengig om det er småsexy eller bare skikkelig ekkelt.

- Hva tenker dere egentlig om dere selv?

- Vi er vel noen skitne piker! Haha! Vi finnes ikke flaue, og tar ikke fem øre for å legge ut alle detaljer. Vi har blitt kalt både det ene og det andre, men det kunne vi ikke brydd oss mindre om. Vi tror folk liker å lese om sex fra helt vanlige jenter, poengterer trekløveret.

- Hvordan startet «Walk of Shame»?

Undertegnede får servert en seksuell historie (overraskelse) som involverer sommerflørt og spytting. Resten er det best Side2 lar være å gjengi.

- I hvert fall. Vi begynte snakke litt om hvordan vi skulle holde hverandre oppdatert etter sommeren, da alle flyttet hver til sitt. Kanskje en blogg hadde vært noe? En hard morgen etter fest opprettet vi derfor «Walk of Shame». Vi bor nå i tre forskjellige tidssoner, forklarer jentene.

Aldri blitt avslørt
Spørsmålet mange stiller seg er selvsagt: Har jentenes identitet noen gang blitt avslørt? «Walk of Shame»-gjengen kan fortelle at hemmeligheten er trygg. Enn så lenge.

- Det er noen som gjetter her og der, men foreløpig er «the secret safe».

Trekløveret understreker at det er visse historier de aldri forteller. Historier som åpenlyst avslører hvem de er. Det blir i tillegg alltid brukt falske navn på personer de forbarmer seg over.

- Det er veldig morsomt å bli introdusert for sin egen blogg. Venner kan eksempelvis si: «Du, har du lest Walk of Shame eller?». Da lover vi å sjekke ut bloggen.

Sexformidlerne synes også det er spesielt gøyalt når de ser folk på raden foran i forelesninger leser «Walk of Shame» på laptopen.

- Man må jo bare smile for seg selv, innrømmer jentene.

- Vi er ingen eksperter
Etter hvert som lesertallene steg til himmels ble agendaen annerledes fra det å bare oppdatere hverandre på de seneste erobringer.

- Det vi ønsker i bunn og grunn med bloggen er å få folk til å ha et avslappet forhold til sex. Selv om det er 2010 er mye rundt sex fortsatt tabu og det vil vi ikke ha noe av, forklarer jentene.

- Det er jo ikke bare oss som har gjort litt av hvert! Det er en del «Walk of Shame»-jenter og gutter der ute som sender oss saftige historier.

Men livet i sexbloggland er ikke bare rosenrødt. At folk tror jentene er profesjonelle sexgudinner kan fort bli helt feil.

- Det er problematisk at folk tror vi har svaret på alt når det kommer til sex. Det er ikke enkelt å få de yngste til å forstå at vi bare er tre helt vanlige jenter som skriver om våre erfaringer. Vi kan ikke svare på hvorfor akkurat DU ikke får orgasme under sex, eller hva du skal si til kjæresten din for at han skal bli bedre i senga.

Triangelet forteller at utrolig mange mailer egentlig burde vært skrevet til fagfolk.

Blogger til folk slutter å lese
- Hva tenker dere om fremtiden nå?

- Vi har det kjempemoro med ny blogg og nytt samarbeid. Vi gleder oss til å skrive, og holder på så lenge folk gidder å lese, påpeker de.

- Vi har allerede et samarbeid med en rekke gode bloggere, men jeg synes det er spesielt interessant at slike nisjeblogger som «Walk of Shame» kan gjør det like stort som de såkalte «rosabloggerne», avslutter Ingrid Louise Kvam.

.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken