Gå til sidens hovedinnhold

Bloggfinalist: Supermarie

– Bloggen min har verken løshår, manikyr eller sminkevideo.

(SIDE2): Det finnes tusenvis av norske blogger, blant disse har tolv stykker utmerket seg spesielt når Side2 i samarbeid med Artdeco har jaktet på finalister til Norges mest elskede blogg.

Se alle finalistene og stem på din favoritt her

I tre uker samlet vi inn nominasjoner fra våre og bloggernes lesere, og da resultatet var klart sto seks bloggere igjen som juryfavoritter og seks som folkets favoritter. En av disse tolv var Marie Brudevold, bloggeren bak Supermarie.net, her er hennes appell:

Jeg er en 22 år gammel jente fra Fredrikstad, som akkurat har lagt 2,5 fantastiske år i militæret bak meg. Stridssekken er byttet ut med en 80 liters fjellsekk, og jagerflyene erstattet med passasjerfly. Nå er jeg nemlig ute og reiser jorden rundt helt alene i et halvt år – og hopper dermed elegant over hele den norske vinteren! Jeg skriver denne appellen til dere fra Kwantu i Port Elizabeth, Sør-Afrika, hvor jeg jobber med dyrene i det ville Afrika, og håper at dere elsker eventyret jeg deler med dere like mye som jeg elsker hver eneste dag jeg får her på jorden. Har dere SETT den? Den er fantastisk! Og forferdelig, men det kan vi snakke om senere.

Uansett. Du bør stemme på meg fordi ... Hei, jeg er ALENE på verdensreise! Jeg trenger å føle meg elsket her ute. Nei da. (Jo da) Jeg liker å tro at ordene jeg blåser utover med supermarie.net som redskap er fulle av mot, inspirasjon og glede – noe som legger et ok grunnlag for å bli elsket! Bloggen min skiller seg ut, den har verken løshår, manikyr eller sminkevideoer. Den har verden for sine føtter, en tiss i bånd og smil på rekke og rad! Jeg har nok i bagasjen (og nå snakker jeg ikke om backpackersekken ...) til å vite at det er viktig å ikke ta ting for gitt her i livet, det er viktig å være glad og takknemlig for de minste ting, og det er tanker jeg prøver å overføre til leserne mine. Og for deres egen del – ingenting er vel bedre å drømme seg bort i en Afrikansk vår nå når dere går den mørke, norske vinteren i møte?

Gi Supermarie din stemme her.

Dette får vinneren
Personen bak bloggen som blir kronet med tittelen Norges mest elskede blogg 2012 får selvsagt ære og berømmelse, i tillegg til en makeuppakke fra Artdeco verdt 5000 kroner og en ring fra nettbutikken 21Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021