Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har opplevd mer enn de fleste på min alder

Pilotfrue er vår nye Side2-blogger.

(SIDE2): «Pilotfrue» heter egentlig Julianne (24), bor i dag i Oslo sammen med sin pilotkjæreste Ulrik og er vår nye Side2-blogger.

Hun har blant annet skrevet blogginnleggene «Ikke spør meg om ting du ikke tåler svaret på», og «Jeg er så glad i rumpa mi».

Vi tok en prat med Pilotfrue for å bli enda bedre kjent med bloggeren.

- Når jeg traff Ulrik, var det flere som begynte å tulle med meg og kalle meg «Pilotfrue» og jeg må jo bare innrømme at jeg likte det, sier Julianne til Side2.

- Ulrik synes det var morsomt og gav meg tommel opp. Nå er det bloggen som er blitt min «nummer-en-prioritet», etter Ulrik da så klart, smiler hun lurt.

Bloggeren er utdannet journalist og jobber i dag som markedsansvarlig for «Model Day Studio».

- Venter på at han skal gå ned på kne

Samboeren Ulrik er pilot i flyselskapet Norwegian og Julianne forklarer at uten kjæresten så hadde det ikke vært noen blogg.

- Det var en liten stund jeg hadde tenkt til å legge ned hele greia, men han fikk meg til å fortsette. Det er jeg veldig takknemmlig for. For det var jo dette jeg ville. Jeg måtte bare finne ut av hva som var min greie, forklarer bloggeren og legger til at Ulrik ofte kommer med forslag til bloggtemaer i tillegg til å være bloggfotograf.

- Nå venter jeg bare på at han skal gå ned på kne. For han er faktisk den personen jeg ønsker å leve resten av mitt liv med!

Pilotfrue begynte å blogge i juli 2014 og mener selv at hun har en god bloggmiks av både fjas og mer meningsfulle innlegg.

- Nå blogger jeg først og fremst fordi jeg synes det er gøy. Jeg er utdannet journalist og da sier det seg kanskje selv at jeg elsker å skrive.

«5 kjappe»

1) Hvem er dama bak Pilotfrue-bloggen?

- Jeg er oppvokst som pastordatter. Tro det eller ei. Det ville nok ingen ha gjettet den dag i dag. Mye har skjedd siden den gang. Den forsiktige og sjenerte jenta har heldigvis vokst seg trygg og selvsikker. Halleluja! Jeg har alltid vært en skikkelig jente-jente og trives best når jeg pynter meg. Sminke, hår, klær og sko gir meg glede i hverdagen. Det er ikke helt uten videre at jeg ble bedt om å gå mindre med høye hæler av fastlegen min.

2) Hvorfor bør vi lese din blogg?

- Jeg tror at leserne mine setter pris på at jeg er veldig åpen og deler mye av meg selv. Kanskje mer enn de fleste kjente bloggere gjør. Jeg pynter lite på virkeligheten, liker å tro at jeg er morsom og skriver ting som de er. Selv om jeg sikkert blir kategorisert som enda en «rosablogger», så er jeg i hvert fall en ærlig en. Det skal jeg ha! sier Pilotfrue til Side2.

- På bloggen deler jeg erfaringer fra mine snart 25 år. Jeg har opplevd mer enn de fleste på min alder. Mye er jeg stolt over, noe er jeg flau over, men det meste har jeg lært noe av. Jeg liker å engasjere mennesker rundt meg og tar ofte opp ulike problemstillinger som mange kjenner seg igjen i fra hverdagen. Jeg liker å skrive om parforhold, kropp, helse og andre «jente-issues». Noen vil kanskje si at jeg skriver litt provoserende og mange føler seg også «truffet» når jeg skriver om diverse hverdagslige ting, nettopp fordi de ofte kjenner seg igjen. Altså, jeg stiller de riktige spørsmålene.

3) Hvordan er en vanlig hverdag for Pilotfrue?

- Jeg har to forskjellige hverdager og det kommer av arbeidstidene til Ulrik. Han er natuligvis mye borte ettersom at han jobber som pilot. Når jeg er alene hjemme, står jeg opp så tidlig som mulig, spiser frokost og drar på trening. Etter trening er det bloggen og jobben min som markedsansvarlig som er mine prioriteringer resten av dagen, forteller Julianne.

- Jeg liker å bruke dagene mest mulig fornuftig når Ulrik er ute og flyr, slik at vi kan ha mye tid sammen de dagene han er hjemme. Da sover vi gjerne litt lenger, ordner med ting i huset, Ulrik hjelper meg med bloggen og treningen blir utsatt til sent på kveld. Jeg stortrives det i livet vi har sammen og vi er begge enige om at den tiden vi tilbringer fra hverandre er avgjørende for at vi har et såpass godt forhold.

4) Hva har du alltid i veska?

- Hårbørste. Jeg hater ugredd hår!

5) Og hva har du alltid i kjøleskapet?

- Pepsi Max og tyrkisk yoghurt.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt