HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=yDgaaOoqjmmvOixsj5MYoHCt1esqC1aqKSOUWRbtki2Y_rMVWna_3sESmpdQ3KBbu6b43EZqCAeANMtk9IJSsmPrpEjVvQDN&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Nylig avslørte blogger og tobarnsmor Anna Rasmussen (19), også kjent som «MammatilMichelle», at hun venter barn nummer tre sammen med kjæresten Jan Lossius (23).

Anna har to barn med to ulike fedre fra før, og hun opplevde å bli hetset da hun fortalte om den tredje graviditeten.Og det på tross av at jordmødre Side2 har snakket med sier at de ikke opplever at det er uvanligat barn i dag har ulike fedre.

Dette er det første barnet som er planlagt, og Anna sier til Side2 at hun gleder seg veldig til å bli trebarnsmor.

- Langt nede

Selv om hun nå er i lykkelige omstendigheter med kjæresten Jan, er situasjonen en annen når vi møter henne i «Bloggerne». Da har hun nemlig kjærlighetssorg.

Serien ble spilt inn over flere måneder, og man kan tydelig se hvordan hun slites mellom Lossius - som hun nå venter barn sammen med, og ekskjæresten Mahjis Soek.

- Så lang nede som jeg er nå har jeg ikke vært på lenge. Men jeg merker nå at det er hos Mathjis at hjertet mitt hører hjemme. Uansett hvor fantastisk Jan er, så kan jeg ikke styre følelsene mine, sier en tydelig preget Rasmussen til kameraet.

- Nå må jeg bare fortelle Jan hvordan ting er, og hvor mine tanker ligger, så håper jeg at han ikke blir for lei seg. For det er det siste jeg vil akkurat nå, sier hun.

Se klippet i toppen av saken!

- Ikke stolt over episodene

På sin egen blogg skriver Rasmussen at hun synes det er veldig rart å sitte å se episoden, nå som alt er så fint mellom de to. Hun synes også det er dumt at hun ikke innså hvem som var den riktige tidligere.

«Episodene både i kveld, i morgen og overmorgen er knyttet til valget jeg tok i høst.. Det vil altså si at dere også får se meg nede i Amsterdam i høst sammen med han andre. Jeg er ikke særlig stolt over de neste episodene, og spesielt ikke over å skuffe Jan så offentlig som det hele ble. Heldigvis har hele historien en lykkelig slutt, takk gud for det!», skriver hun i innlegget som har fått navnet «Jeg er ikke stolt over å skuffe Jan så offentlig».

«Bloggerne» ser du på TV 2 Livsstil mandag til torsdag 21:30.