(SIDE2) OSLO: Torsdag kveld var det duket for førpremierefest for TV-serien «Bloggerne». Her blir man kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine på nett.

Får aldri fri

En av de fire bloggerne er Emilie «Voe» Nereng (18). Som 14-åring var hun Norges mest leste blogger, men å være på førsteplass på blogglistene var ikke bare positivt og 15 år gammel sluttet «Voe» med bloggingen.

«Jeg har blitt sliten, rett og slett», skrev Emilie Nereng i et blogginnlegg 2.januar 2011.

Tre år senere er hun i gang med bloggingen igjen og nå er hun også aktuell på TV-skjermen.

- Jeg tror TV-serien blir som et realityshow, bare litt mer personlig, sier Emilie Nereng til Side2.

- Jeg har vært nøye med hva de kunne filme. Det blir ikke så mye fester og sånn fra meg, smiler hun.

- Det verste med å være toppblogger er å kombinere skole med å ha en fulltidsblogg. Man får liksom aldri fri. Men det er selvfølgelig mye som er postivt også, blant annet den kreative delen av det, mener 18-åringen.

Som toppblogger må man tåle at mange har meninger om både din personlighet og hvordan du ser ut. En annen jente i TV-programmet er Sophie Elise Isachsen (19) fra Harstad. Hun har tidligere vært åpen om både neseoperasjon og forstørrelse av puppene.

- Jeg har brukt 100.000 på å fikse utseendet og kroppen min. Omtrent ingen kan si til meg at jeg er pen fordi det liksom er «falskt». Det vil alltid være noen som har negative kommentarer eller tilbakemeldinger, men jeg prøver å ikke fokusere på det. Jeg tror det er umulig å være 100 prosent fornøyd, uttalte bloggeren til Side2 før jul.

LES MER: - De fleste tenker at jeg er en sånn «Bimbo-Barbie»

Til Side2 sier Emilie «Voe» Nereng at hun synes det er greit at folk fikser på utseendet, men selv kunne hun aldri ha lagt seg under kniven.

- Så lenge man ønsker det selv så synes jeg det er greit. Men jeg kunne ikke tenkt å operere meg, påpeker hun.

- Det hjelper ikke å synes synd på seg selv. Har man er dårlig dag hvor man synes man ser fæl ut er mitt tips å gjennomføre dagen uansett. Og legg deg tidlig. Det kommer dager hvor du vil føle deg bedre, sier 18-åringen fra Hønefoss.

LES OGSÅ: - Jeg kommer aldri til å vise meg helt naken

Gruer seg

En annen blogger som er med i TV-serien er Komikerfrue Marna Haugen (32) som er gift med komiker Ørjan Burøe.

- Ørjan synes dette TV-programmet er en artig greie han! Så får han være litt tilbake i rampelyset han også, ler bloggeren.

I fjor skrev Marna et blogginnlegg der hun beskriver hvordan en etterlengtet graviditet gikk galt og isteden ble det oppdaget cystisk vev som ble operert bort.

- Det har vært utelukkende positive reaksjoner etter at jeg skrev innlegget. Folk har funnet min blogg og min historie til å trøste seg med.

I «Bloggerne» får TV-seerne komme nærmere innpå Marnas opplevelse og følelser da hun fikk den sjokkerende beskjeden. Selv gruer hun seg til å igjen klippene fra sykeperioden.

- Det blir ikke kjekt i det hele tatt. Jeg har bevisst unngått å se noen reklamer eller klipp fra TV-serien før i kveld. Så nå gruer jeg meg, sier 32-åringen til Side2.

Likevel kan Marna fortelle at hun er i god form og at hun straks er ferdig med behandlingen.

- Jeg føler meg frisk! Jeg skal ta to blodprøver til, sånn for sikkerhets skyld, men alle prøvene så langt har vist gode resultater, forklarer hun.

«Bloggerne» ser du på TV 2 søndag klokken 20.00