Gå til sidens hovedinnhold

Nå er de single

Viser fram kjærestene på TV, men kjærligheten tok slutt.

(SIDE2:) Emilie «Voe» Nereng (18) og Sophie Elise Isachsen (19) er begge for tiden aktuell i TV-serien «Bloggerne».

Her avslører de populære jentene hvordan hverdagen som toppblogger egentlig er og vi blir også bedre kjent med bloggernes venner og familie.

- Jeg er singel

I én av episodene blir Emilies kjæreste, Vemund Olimb, presentert for TV-seerne, men i et blogginnlegg forteller 18-åringen at forholdet nå har tatt slutt.

«Det jeg vet om episoden, er at dere får se klipp av meg og kjæresten på tv. Det er spilt inn for en god stund siden, og jeg føler at det egentlig er tid for å komme ut med at jeg er singel. Det går fint med meg, men det blir selvfølgelig veldig rart å se forholdet på tv. Sett dere i samme situasjon, så skjønner dere kanskje hvilken følelse jeg sitter med nå som liksom hele Norge skal få se meg i et tidligere forhold», skriver «Voe».

LES OGSÅ: - Det hjelper ikke å synes synd på seg selv

Drømmemann

I dokuserien er Sophie Elise Isachsen (19) filmet sammen med sin daværende kjæreste Mathias. Men i et intervju med seher.no forrige uke kunne Harstad-jenta fortelle at også hun er singel.

- Jeg tror jeg kunne passet med både en som er livlig og en som er sjenert, så lenge han aksepterer det jeg gjør og støtter meg. Nå høres jeg veldig «easy to get» ut, men alle får en sjanse, sier 19-åringen til nettstedet når hun skal beskrive drømmemannen.

LES OGSÅ: - Jeg kommer aldri til å vise meg helt naken

Hun kommenterer også kjæresteklippet i TV-serien på sin blogg:

«I dette klippet hadde vi vært sammen i 8 måneder og ting var helt annerledes da enn nå, det er så rart å se på!» skriver 19-åringen.

«Bloggerne» ser du på TV 2 Bliss søndager klokken 20.00.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken