Gå til sidens hovedinnhold

Blonde budeier og stygge Betty

Blonde budeier, stygge Betty og Ane Dahl Torp er ingredienser som skal få deg klistret til skjermen utover vinteren og våren. Få oversikten her.

(SIDE2:) Denne uken er det premiererush på TV-kanalene. I tillegg dukker en og annen gammel favoritt opp. Få oversikten og se bilder fra seriene her.

Mer nytt fra tv-fronten i Side2s tv-guide

NRK:
Torsdag 4. januar starter kanalen opp med storsatsingen «Kodenavn Hunter». Ane Dahl Torp, Mads Ousdal og Kristoffer Joner spiller i den actionfylte krimserien som skal gå over seks torsdager. «Kodenavn Hunter» er laget av folkene bak «Svarte penger, hvite løgner» og er en del av EMMY 2007-kampanjen. Bak den står hele drama-Norge: TV 2 og NRK, produsentene, regissørene, dramatikerne, skuespillerne, Norsk filmfond og Norsk filmutvikling i samarbeid med MediaXChange i London og Los Angeles.

Fredag 5. januar får du nok en gang følge familien Fisher i helt nye episoder av «Six Feet Under». Det er sesong fem som vises og serien skal gå 12 fredager framover.

Lørdag 6. januar starter også nye episoder av lørdagsfavoritten «Med hjartet på rette staden».

Uken etter kan du følge Petter Schjerven i den norsk humordokumentaren «Eva & Adam». Programmet har premiere onsdag 10. januar og skal gå i ni episoder. Schjerven vil i programmet blant annet finne ut av forskjellene og forestillingene om menn og kvinner.

Fredagssuksessen «Beat for Beat» starter opp igjen fredag 12. januar, sammen med «Nytt på nytt» og «Først og sist».

TV 2
TV 2 satser på kjente prosjekter, som «Farmen», «Skaperen», «Deal or no Deal», «Senkveld med Thomas og Harald» og «Rikets røst med Otto Jespersen». «Farmen» starter opp mandag 8. januar, med oppsummeringsprogram søndagen etter.

Les mer om Farmen her: Helvetet er i gang

Besøk Farmen-portalen på web-TV

Allerede denne uken er den første premieren på kanalen. Da er detlivsstilsprogrammet «Sunt & godt» som starter opp torsdag 4. januar.

Av utenlandske serier lover TV 2 nye episoder av «Frustrerte fruer», «Criminal Minds» og ikke minst «24».

Det eneste nye så langt er thrillerserien «Torpedo», familieprogrammet «Grip mikrofonen» og livsstilprogrammet «Sunt & godt». Førstnevnte inngår i Emmy 2007-satsingen. «Torpedo» skal gå i fire episoder og kanalen har investert tungt i serien sammen med Norsk Filmfond. Jørgen Langhelle spiller hovedrollen som torpedoen og familiefaren Trygve.

«Grip mikrofonen» skal være et familieprogram med karaoke.

TVNorge:
TVNorge satser også på sikre kort som «LOST», «Gilmore Girls», «CSI» og «Supernatural». LOST starter opp igjen onsdag 17. januar.

Men før det dukker det også opp flere premierer. Første nyttårsdag startet Paul McKennas slankeprogram, «Slank med hypnose». - Mitt revolusjonerende slankeprogram har en bevist suksessrate på 70 prosent, sier Paul McKenna.Onsdag 3. januar er det premiere på «Ugly Betty», serien som setter søkelys på utseendefokus og retusjering av bilder. «Ugly Betty har i snitt hatt utrolige 14 millioner seere i høst. Serien er produsert av ABC og handler om moteassistenten Betty. Hun er på langt nær så glamorøs som de pene menneskene magasinet hun jobber for setter på trykk.

Les anmeldelsen her:Herlig stygg Betty

Samme dag starter en ny sesong med «Gilmore Girls» opp igjen.

Torsdag 4. januar er det premiere på serien «Ferskvann er for pyser». I serien følger vi hovedsakelig seks personer gjennom tre år på opptak til befalsskolen, og videre i kadettilværelsen på sjøkrigsskolen i Bergen.

Torsdagen etter starter også serien om de 16 ungdommene som skal på feriekoloni på Hurumlandet. Der skal ungdommene følge de harde kravene og disiplinen som gjaldt på 50-tallet. «Feriekolonien» har sendetid 20.30.

Søndag 7. januar blir det en annerledes historietime sammen med Sigurd Sollien i «Helt historisk». Programlederen setter dagligdagse oppfinnelser og fenomener inn i et historisk perspektiv, og gir oss med sitt helt spesielle skråblikk en faktabasert reise fra opprinnelsen og frem til i dag.

TV3
4. januar er det premiere på serien som skal overta for «Prison Break», nemlig «Shark». Shark er den tredje mest sette nykommerserien i USA i høst, og Washington Post beskriver serien som «sesongens beste og mest pulserende nye dramaserie».James Woods har hovedrollen.

Tirsdag 2. januar er det premiere på «Vanished» Denne serien handler om letingen etter Sara Collins, senator Jeffrey Collins' kone.

Onsdag 10. starter TV3 opp med en miniserie som er inspirert av virkelige hendelser. I «Tsunami: The Aftermath» møter vi en gruppe mennesker som havner i etterdønningene av tsunamien som gjorde ferieidyllen i Thailand om til et helvete i romjulen 2004.

Tirsdag 16. januar er det premiere på HBO-serien «Entourage». Den handler om skuespilleren Vincent Chase med en lovende fremtid i Hollywood og gjengen hans. En rekke tøffe gjesteopptredener setter en ekstra spiss på hele serien.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid