Gå til sidens hovedinnhold

Blondineskandalene alle vil se

Flere av damene på listen over de mest populære blondinene har fått mye oppmerksomhet på grunn av pinlige sexskandaler. Se bildene.

(SIDE2): Menn foretrekker ifølge ekspertene brunetter som partnere. Men på nettet er det blondinene som regjerer, og først og fremst de som har en eller flere solide skandaleoppslag på samvittigheten. Det viser en liste som Lycos har laget.

Populære hjemmevideoer
Den ubestridte eneren blant de blonde damene er Paris Hilton. Hun har mange jern i ilden i underholdningsverdenen, men er helt klart mest kjent for å være en av hovedpersonene en privat sexvideo som ble spredt på nettet for en tid tilbake.

Nummer to på listen er Pamela Anderson, en blondine som mange møtte for første gang i tv-serien Baywatch . Men i likhet med Paris Hilton har også hun fått ekstrem oppmerksomhet på grunn av private hjemmevideoer som har kommet på avveie .

Bildene du ikke får se
Tredjeplassen gikk til Hilary Duff, som mange kjenner fra «Agent Cody Banks» . Hun er nok blant dem som har færrest skandaler på samvittigheten, og garantert en av dem som vil være populær i lang tid fremover.

Anna Kournikova har alltid fått mer oppmerksomhet for sitt utseende enn sine prestasjoner på tennisbanen. Den massive oppmerksomheten rundt henne har fått paparazziene til å fotfølge den tidligere tennisspilleren. Dette har resultert i bilder som vi ikke kan trykke , men som nok pirrer nysgjerrigheten til nettfolket.

Puppeshow på MTV
Bortsett fra en liten puppeglipp som gikk menigmann hus forbi har også Jessica Simpson på femteplass et rimelig plettfritt rulleblad når det gjelder sexskandaler, men noen underlige episoder har hun likevel å se tilbake på.

Deretter følger Anna Nicole Smith som nylig overgikk mange av sine tidligere stunts da hunviste frem puppene på et MTV-show. Rockerebellen Courtney Love slår seg ofte løs og plasserer seg ikke overraskende over uskyldige Barbie på listen.

Se bildene
Madonna er kanskje ikke like rock'n roll nå som hun var på 80-tallet, men det er ikke så lenge siden hun klinte til med Britney .

Nederst på listen finner vi Kylie Minogue som kanskje er mest kjent for sin mye omtalte rumpe, selv om hennes pupper også har vært omtalt i forbindelse med en såkalt puppeglipp.

Du finner bildene av de blondinene under:

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken