Blood Tsunami
Grand Feast for Vultures
Candlelight

Den første linja på dette albumet oppsummerer egentlig hele utgivelsen:

«Trash metal death squad»

Gruppa ga ut sitt første album i 2007 med tittelen «Trash Metal,» og er tilbake. Tittelen på plata er ikke like definerende, men er likevel ganske så dekkende. I hvert fall hvis du tenker deg Metallica anno «Kill 'em All» blandet med litt god norsk svartmetall så kan du gjette godt på hva du får å fem av sporene på denne platen. I hvert fall om du legger inn en dose Kreator også.

Det er nemlig slik at etter fem spor som går i etthundretusen kilometer i timen fra begynnelse til slutt så kommer det to episke metall-låter helt til slutt på platen: «Horsehead Nebula» og «One Step Closer to the Grave.» Førstnevnte 12 minutter og trettitosekunder, sistnevnte 10 minutter og sytten sekunder. Her skifter gruppa helt modus og havner midt i Steve Harris/Iron Maiden-land som utgangspunkt. Ikke at det trekker ned.

At Norge er et land hvor metallen virkelig har gode vekstkår er denne utgivelsen et gigantisk godt eksempel på. Så får noen godt kalle gruppa for bloditrusami eller hva de nå enn ønsker, for Blood Tsunami er noe av det mest virile innenfor metallen nå. I Norge, og verden.

Savner du klassisk Metallica og skikkelig trash så løper du i butikken, skaller ned personalet mens du slenger pengene på bordet. Dette er faktisk «Headbanger's Ball.»