Gå til sidens hovedinnhold

Blott brystene, og jeg sier deg hvem du er

Kvinner med pærebryster er gjerne religiøse, men ofte utro, mener sexolog. Sjekk her hva han har funnet ut om kvinner med meloner.

For det er selvsagt en mann som står bak denne undersøkelsen. Piero Lorenzoni har brukt frukt som utgangspunkt for å kategorisere kvinnebryster, og mener nå han kan si hva slags personlighet kvinnen har, utifra størrelsen og formen på brystene hennes.

- En kvinnes bryster viser hvem hun er, akkurat som stjernetegnet hennes, sier Piero Lorenzoni til den tyske avisen Bild, ifølge Ananova.

Han har også utarbeidet en frukttabell for å gjøre det lettere for menn å finne ut hva kvinnens bryster sier om henne.

Meloner:
- En kvinne med store, runde bryster som ligner meloner kan fremstå som moderlig, men det er helt feil. Hun liker å spise og vil gjerne bli skjemt bort og beundret. Men hun liker sjelden sex, sier Lorenzoni.

Sitroner:
- Kvinner med stramme, utstående bryster er livlige og kan le av seg selv. De vil ha et liv i balanse, uten overraskelser, mener Lorenzoni.

Ananas:
- Kvinner med stramme, men mer ovale bryster – ananasbryster – er intelligente, ofte yrkesaktive, men fortsatt romantiske. De er også trofaste.

Grapefrukt:
- Kvinner med grapefruktformede bryster ser erotiske ut, men er i virkeligheten sjenerte og hjemmekjære. De skjemmer bort partneren, men vil heller ha kjærtegn og ømhet enn sex.

Appelsiner:
- Disse kvinnene er selvsikre og vet hva de vil, men er ikke så interessert i sex. Hun liker samtaler og vennskap.

Kirsebær:
- Kvinner med små bryster som ligner kirsebær er morsomme og spennende. De er underholdende og intelligente. De er flotte livsledsagere både til hverdags og til fest og er ganske interessert i sex.

Pære:
- Kvinner med pæreformede bryster elsker kjærligheten i alle dens variasjoner. Hun kan være svært religiøs, men er ofte utro.

Det går på ingen måte fram av saken hvordan forskeren har kommet fram til disse konklusjonene eller hvor mange som har deltatt i Lorenzonis undersøkelse.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken