Gå til sidens hovedinnhold

Blotter arrestert igjen

57-åringen skal tidligere ha vist sine edlere deler for fremmede på gaten. Søndag morgen ble han arrestert igjen for blotting.

- Jeg kom gående langs Fløen ved Store Lungegårdsvann, på vei inn mot Bergen sentrum. Ved den siste benken, der veien deler seg, satt det en uflidd mann i 50-årene og onanerte. Jeg ble redd og hastet forbi i full fart, forteller en kvinne i 20-årene til iBergen.no.

- Viktig å anmelde
Hun vet ikke om mannen sa noe til henne, fordi hun hadde høyttalerpropper i ørene. Han skal allerede ha vært avkledd da hun kom. Idet hun hadde passert ham, fryktet hun for at han skulle følge etter henne. Hun ringte øyeblikkelig politiet for å melde fra.

- Fordi jeg synes slike ting må anmeldes, så tilkalte jeg politiet. Tidligere var det ikke vanlig at man rapporterte om slike ting, men jeg synes det er viktig og at man må slå ned på slikt, sier kvinnen som ønsker å være anonym.

Lignende forhold
Den 57 år gamle mannen, som nå er pågrepet for blottingen, skal tidligere være straffedømt for lignende forhold. Han ble observert av politiet klokken 09.30, sittende på benken kvinnen hadde pekt ut. Etter kort tid var han i politiets varetekt.

- Vi har pågrepet en mann, mistenkt for blotting, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt. Han vil ikke kommentere mannens tidligere rulleblad.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken