Tidligere i år så vi bilder av det som tilsynelatende var en BMW M3 Pickup. Det viste seg imidlertid å være en aprilspøk fra gutta i München.

– Alle har snakket om den. Men det blir nok ingen pickup, sier en sjef på BMW.

Trist som det enn kan være, var dette altså et engangsbygg, bestilt av en fyr med dype lommer og sær smak. Som så ble en spøk. Men hvordan står den seg mot fine, raske pickuper fra andre land?

USA

Banks Sidewinder

Amerikanere elsker en rask truck, som de kaller det. Banks har en Dodge Dakota Sidewinder diesel med 745 hk og 1763 Nm, og gjorde et snitt på 249 km/t på Bonneville i 2002.

ENGLAND

Cummins Mini

Den 78-liters V18-motoren på Minien har 12 turboer og veier 11 tonn. – Den fikk ikke plass under panseret, men vi fant en løsning, sa Cummins’ Steve Nendick.

JAPAN

Daihatsu budbil

Har den hjul, vil disse gutta kjøre den – selv om den er en liten Daihatsu pickup med motor fra en supersykkel. Å levere pakker ble plutselig mye morsommere.

HELLAS

Datsun-dings

Fra mestrene i mekking med strips og gaffateip kommer ”Datsunen” med det vi tror er en BMW 3-liters sekser og en hekk fra E30.

AUSTRALIA

HSV Maloo R8

Holdens Maloo er evig rival av Fords FPV Pursuit Ute, og har samme 430-hesters V8 som Vauxhall VXR8, med plass bak til over et dusin flatpakkede kenguruer.

Les også:

Møt mannen bak en av verdens råeste biler

Denne Mustangen skal kjøre fra BMW M3

Historiens ti verste superbiler