Gå til sidens hovedinnhold

Ser du hvem dette er?

56-åringen var et velkjent sexsymbol på 80-tallet.

(SIDE2): Bo Derek var et av de største sexsymbolene på 80-tallet.

Flott
Nå er hun 56 år gammel, og fortsatt feiende flott.

Skuespilleren deltok nylig på en fest i München, hvor hun viste fram sin friske brunfarge i lyse klær. Rundt halsen hadde hun et smykke i fargerike perler.

Det har begynt å bli en stund siden vi sist så stjernen på film, og dette på tross av at hun på 70-tallet spilte mot både kjente skuespillere som Dudley Moore og Julie Andrews på film.

Men det var først i 1980-årene, etter at Blake Edwards ga henne hovedrollen i filmen «Drømmekvinnen 10», at hun ble et ikon.

De aller fleste husker vel scenen hvor Bo Derek løper på stranda iført en badedrakt i gull og rastafletter?

Bildet fra scenen ble et av de mest solgte plakatene på 80-tallet, og hennes afrikanskinspirerte flettefrisyre ble nesten automatisk mote for mange kvinner i kjølvannet av filmen.

Fra film til TV
30 år senere har skuespilleren fokusert mer på TV enn film, og har blant annet hatt gjesteroller i både CSI: Miami, 7th Heaven og Fashion House. Hun er ellers aktivt interessert i politikk, skriver Daily Mail.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

56-åringen har vært sammen med skuespilleren John Corbett (52) i over ti år. Corbett er kanskje mest kjent for sin rolle som Aidan i Sex and the City.

- Det er mange som tror at jeg dater en mye eldre kvinne, men sannheten er at Bo bare er og et halvt år eldre enn meg, sa Corbet tidligere uttalt.

Bo Derek var gift med John Derek inntil han døde av kreft i 1998.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken