Ny svensk interiørkjede i Norge

Se hvem det er og hvorfor du vil digge denne butikken.

07.12.15 09:56

Nordmenn fortsetter sitt kjærlighetsforhold med interiør og kan smile enda bredere nå som enda en ny interiørkjede inntar det norske markedet.

Lagerhaus har nå åpnet sine 2 første butikker i hovedstaden.

Er du en av dem som trenger en oppgradering av interiøret, kan du finne mye inspirasjon i den svenske kjeden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lagerhaus ble startet i 1996 og har nå 56 butikker spredd rundt mellom Sverige, Danmark, Finland og Norge. Den svenske interiørbutikken tilbyr praktiske og rimelige produkter med unik design som enkelt kan fornye ditt hjem.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her finner du alt fra kjøkkenutstyr, lamper, badetilbehør, tekstiler og dekorasjoner til alle anledninger.

Lagerhaus er tydelig oppdatert på det siste innenfor hjem og interiør, og deres designerteam reiser på inspirasjonsreiser flere ganger i året for å holde deg oppdatert på de nyeste trendene.

Funksjon, form, farge og materialer utgjør byggesteinene i alle kolleksjonene deres og Lagerhaus jobber aktivt med å utvikle bærekraftige produkter – produkter som tar ekstra hensyn til mennesker og miljøet, som blant annet gjenvunnet tekstil og miljømerket såpe. Jakten på bærekraftige materialer er en viktig del av designarbeidet.

Det er ingen grunn til å fortvile om du ikke befinner deg i nærheten av Oslo. Lagerhaus har også en flott nettbutikk som sender varer til butikkens mange fans.

Her er nyhetene som har nettopp kommet inn i butikk:

Moderne minimalisme

Klikk på bildet for å forstørre.

La kjøkkenet ditt skinne

Klikk på bildet for å forstørre.

Vi elsker å ha det organisert hjemme og kjøkkenet er hjertet av alle hjem. Vi vil ha det ryddig og presentabelt. Nå skal både kjøkkenutstyr og pyntegjenstander være synlige, men ryddige. Vi skal ha urter eller grønne planter på kjøkkenbenken. Lagehaus har både kjøkkenutstyr, servicer, tekstiler og oppbevaringmøbler.

Du finner i tillegg en mengde varer til fest som servietter, engangstallerken, vimpler, sugerør og dekorasjoner til festlige anledninger.

Fest for både store og små

Klikk på bildet for å forstørre.

Få orden i hjemmet

Smart oppbevaring prioriteres av mange, spesielt de som bor i byen og har mindre plass å boltre seg på. Alt i hjemme ditt bør ha en funksjon, slik at plassen vi har utnyttes maksimalt.

Lagerhaus har en mengde varer som både pynter opp, har funksjonelle løsninger og er utrolig trendy. Få orden på kontoret, garderoben eller på badet.Ta en titt innom oppbevaringskategorien i nettbutikken.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

LES OGSÅ: Fem geniale ting alle hjem bør ha

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.