Gå til sidens hovedinnhold

- Sex er viktig

Denne dama kan du bare venne deg til, først som sist.

(SIDE2): - Mennesker som er redde for sin egen seksualitet lider.

Paz de la Huerta (26) spiller Lucy Danziger i HBOs nye storsatsing «Boardwalk Empire», og i likhet med sin rollefigur, er ikke Paz av den seksuelt sjenerte typen. Uttalelsen kommer hun med i et intervju med magasinet Paper, der hun stiller opp naken på coveret.

Sex
Paz sier hun selv er komfortabel med å gå uten klær.

- Nakenhet er ikke noe tema for meg. Sex er en stor del av livet. Å late som det ikke er det, er å lyve, og folk som er redde for sin egen seksualitet lider, sier New York-skjønnheten.

Paz har i tillegg til rollen som Lucy i HBOs nye store serie, spilt i en rekke filmer og serier, blant annet filmen Enter the Void. Hun er også tidligere linket opp mot skuespillerkjekkas Orlando Bloom.

Og kjæreste er noe som er viktig for Paz.

- Jeg har hatt noen fantastiske forhold. jeg trenger mye oppmerksomhet i et forhold, jeg trenger romantikk. Jeg trenger roser hver dag. Får jeg ikke nok romantikk, så blir jeg ganske nedfor, forteller 26-åringen.

Vil ha familie
Men hun understreker at det å date er seriøse greier.

- Når jeg dater, så er det ikke bare for å ha det gøy. Jeg har lyst å møte han som jeg vil gifte meg med, og ha barn med. familie er viktig for meg, jeg har lyst på en stor familie og katt og hund og alt de fine, koselige tingene.

Den neste store
«Boardwalk Empire» tar for seg Atlantic City under forbudstiden på 20- og 30-tallet, og er basert på en bok med samme navn - skrevet av mannen som også sto bak «Sopranos», Terrence Winter.

I hovedrollen finner vi ingen ringere enn Steve Buscemi, som spiller Enoch «Nucky» Thompson. Thompson kontrollerer Atlantic, og er svært aktiv i den ulovlige spritproduksjonen. Myndigheten sender føderale agenter for å undersøke Nuckys tette forbindelser til mafiaen.

Første episode ble regissert av Martin Scorsese, og etter bare noen få uker etter premieren ble det kjent av serien får minst en ny sesong. Årsaken? Pilotepisoden hadde den høyeste seerprosenten på en HBO-produksjon siden «Deadwood» seks år tidligere.

LES: Den neste Sopranos?

NRK har sagt de skal vise «Boardwalk Empire», men at startdatoen ikke er satt. Så da er det bare å håpe på at 2011 blir året.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken