*Nettavisen* Nyheter.

- Mostue selger millionvillaen

Millionene triller inn på kontoen til Trude Mostue etter salget av den herskapelige villaen i England. Sjekk prisen her.

07.08.07 13:20

Trude Mostue (39) og eksmannen Howard Thomas (49) har endelig funnet en kjøper til sin flotte villa i Gloucestershire i England.

Eiendommen skal ha ligget ute for salg i et års tid. Eiendomsmeklerfirmaet Savills har nå greid å finne en kjøper, skriver Her & Nå.

- Jeg kan bekrefte at vi har funnet en kjøper. Men den endelige kontrakten er ikke underskrevet ennå, sier megler Richard Brooks i Savills til Nettavisen.

Brooks vil ikke bekrefte kjøpesummen. Villaen hadde en prisantydning på 1,65 millioner pund, tilsvarende 22 millioner kroner. Spørsmålet er om Trude Moestue og mannen har måttet gå noe ned på prisen. Men penger til å skaffe seg en ny fin bolig i Norge, skulle hun uansett være sikret.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Savills/Nettavisen)

Trude Mostue ble en folkekjær helt gjennom den britiske TV-serien om veterinærene. Hun var også med på TV 2-serien «Skal vi danse?».

Sammen med Howard Thomas bodde Trude Moestue i supervillaen i Gloucestershire i England. Gloucestershire ligger øst for London, ikke langt fra Oxford. Paret har barna Frøya (4), Erik (3) og Hilda (2). Trude flyttet tilbake til Norge etter bruddet.

Les mer om eiendom i Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.