*Nettavisen* Nyheter.

- Sharif punget ut 7,8 millioner

Foto: TVNorge (TVNorge)

Dekk-kongen har sikret seg sikkerhetssenter.

19.12.10 21:32

Bildekk-kjendis Tommy Sharif i Oslo skal ha kjøpt Starum Kurs- og sikkerhetssenter (tidligere HMS-senteret) på Toten.

Sharif har ikke ønsket å kommentere saken overfor lokale medier. Det er derfor ukjent hva slags planer han har på Starum, skriver Oppland Arbeiderblad.

Meglerfirmaet som har stått for salget, bekrefter at eiendommen nå er solgt, men uten å ville bekrefte at kjøperen er Tommy Sharif.

Senterets tidligere eier forteller til Totens Blad at prisen ble 7,8 millioner kroner. Det er om lag halvparten av hva eiendommen først ble lagt ut for på markedet. I høst ble prisantydningen satt ned til ni millioner kroner.

Norsk Hestesenter på Starum var med og bød på sikkerhetssenteret, men Tommy Sharif bød ifølge dem over. Hestesenteret ville brukt lokalene til overnatting og kurs, framgår det av en artikkel i Totens Blad.

Bygningsmassen på Starum Kurs- og sikkerhetssenter har et bruttoareal på 2770 kvadratmeter. Herunder en hotellfløy med overnattingsrom, restaurant og kjøkken.

Norskpakistanske Tasawer «Tommy» Sharif (34) er blant annet kjent som eier av Sharifs Dekksenter AS og som investor i Lillestrøm Sportsklub. Den frittalende millionæren har gjort seg bemerket på ulike vis, og har de senere årene vært gjest og deltaker i flere programmer på riksdekkende TV.

Les flere nyheter hos: Oppland Arbeiderblad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.