*Nettavisen* Nyheter.

120 meter strandlinje solgt

Over tre mål med opparbeidet tomt, naust, kai og 120 meter med strandlinje - eiendommen utenfor Bergen ble solgt klokken 1500 i dag - onsdag

26.04.06 16:03

Se bilder nederst i saken.

- Jeg kjente ikke mannen og det ville heller ikke de fleste av dine leser gjort om de fikk vite navnet. Prisen er også en hemmelighet inntil videre, men eiendommen ble solgt i dag , sier megler Jarle Sjo i Bjørgvin Eiendom til iBergen.no.

Det hører absolutt til sjeldenhetene at en eiendom av dette slaget er til salgs i bergensområdet. Bare den private strandlinjen på 120 meter er verdt sin vekt i gull.

Det hjelp også på at tomten på vel 3,5 mål er flott opparbeidet med prydbusker og frukttrær. Nede ved sjøkanten er det laget en kai og et naust i naturstein.

- Kan du lette litt på sløret.

- Mannen var bosatt i Bergen. Det har vært en del budrunder. Den siste i dag involverte kun noen få personer og jeg tror selgeren er fornøyd.

Fra vinduene i boligen har du nydelig utsikt over Raunefjorden og Grimstadfjorden. Huset er ikke av det mest moderne slaget, men ble påbygd i 2000 og er fullt brukbar.

- Huset er i bra stand og det er ikke noe problem å flytte rett inn. Men det trengs kanskje litt oppussing, mener Sjo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.