16. mill. - uten vei, vann og strøm

Foto: (Øyene)

Men prisen er likevel saftig.

21.06.10 22:43

Hele 16 millioner kroner forlanges det for fritidseiendommen som ligger lengst sørøst på Hønsø på Tjøme. Hytta har ikke vann og strøm. Og det er ikke vei fram dit heller

Selve bygningsmassen bærer preg av sparsomt vedlikehold, særlig når det gjelder den eldste hytta, skriver Øyene.

Riktignok er taket blitt tekket med ny betongstein i fjor, men ellers ser vi at vær og vind har satt sine tydelige spor. Dette er opprinnelig et bolighus fra 1720 som har blitt flyttet til nåværende eiendom i 1823. Senere er det blitt omgjort til fritidsbolig.Den andre hytta på eiendommen er en såkalt «Trysilhytte», som ble oppført i 1971. Hytta har enkel standard fra byggeåret.

- Det er ikke hyttene som ligger til grunn for prisantydningen, men eiendommen er jo aldeles praktfull, og det er den som er verdt pengene, sier Kristin Kragseth Mohn hos Privatmegleren.

For øvrig er det verd å merke seg at det også er kronglete å komme seg til landstedet. Det finnes kun en sti over naboeiendommen, eller en sti over selve Hønsøfjellet. Dermed blir det relativt langt til og fra parkeringsplassen. Litt lettere kan det da være med båt.

Nå gjenstår det bare å se om noen kaster seg ut i ei budrunde etter helgens to visninger.

Les flere nyheter fra Tjøme hos: Øyene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag