*Nettavisen* Nyheter.

91.000 per kvadratmeter

Og det er ikke mange kvadratmetrene det er snakk om heller. Se bildene.

27.11.06 09:25

Nettavisen skrev sist uke om en minikåk på 15 kvadratmeter med en kvadratmeterpris på 83.713 kroner i Sporveisgata i Oslo. Her får du en som overgår det meste, i samme bygården.

Se bildene nederst i saken

- En god investering
Prisantydningen på det 14 kvadratmeter store krypinnet er 450.000 kroner og fellesgjelden er på solide 830.371 kroner. Totalt blir prisen på leiligheten 1.280.371 kroner. Det gir en kvadratmeterpris på utrolige 91.544 kroner.

Noen dyrere? Tips Nettavisen.

- Det er en høy fellesgjeld og ikke minst kvadratmeterpris, men det er et lavt innskudd for å komme seg inn på boligmarkedet. Beliggenheten er også veldig attraktiv og det går jo flere år før man skal begynne å betale ned på fellesgjelden. Det er uten tvil en god investering, sier megler Marianne Dåsnes hos Deal Eiendomsmegling til Nettavisen.

Lave bud
I Sporveisgata 35, som er adressen på bygården, er det bygget 37 studioleiligheter. Flere av disse ligger ute for salg og felles for de alle den skyhøye fellesgjelden. Tre leiligheter i denne gården ligger ute på finn.no og alle har fellesgjeld på rundt 800.000 kroner. Denne leiligheten har lagt ute for salg i et par uker og interessen har vært god.

- Ja det har vært bra med folk på visningene, men budene vi har fått har vært for lave. Det siste budet vi fikk var på 400.000 kroner og det er jo veldig sjelden at boliger går under takst i dagens marked. Vi håper likevel på å få solgt etter neste visningsrunde, understreker Dåsnes og legger til:

- Det er nok en del som kjøper for å leie ut og kan ta rundt 5000-6000 kroner i husleie i måneden, sier hun.

Sjekk hva kåken din er verdt med denne kalkulatoren.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.