Gå til sidens hovedinnhold

Bli Røkke-nabo for 8 mill.

På Konglungen i Asker kan du nå kjøpe tomt et steinkast unna selveste Kjell Inge Røkke.

Det er supermegler Petter Andreas Poppe som megler de tre eksklusive tomtene rett ved sjøen i Asker.

Tomtene har adresse Konglungveien 56, og ligger bare noen hundre meter unna giganteiendommen til Kjell Inge Røkke i Konglungveien 46-50. Prisen per tomt er 3,8 - 4 millioner kroner.

- Dette er en fantastisk mulighet til å få en familiebolig i et attraktivt strøk. Konglungen er en usjenert landlig idyll, sier Poppe til Nettavisen.

- Det at Røkke har flyttet til området, har helt klart hatt en postiv effekt på prisene på Konglungen, sier Poppe til Nettavisen.

Tomtene har ikke egen strandlinje, men avstanden til sjøen er ikke særlig lang. Arealet er på 654 til 815 kvadratmeter. Med en boligkostnad på rundt fire millioner kroner, skulle man kunne komme i mål som Røkke-nabo for 8 millioner kroner eller så.

Det er prosjektert ferdige boliger på tomtene, dersom man skulle ønske en nøkkelferdig løsning. Disse har et bruttoareal på snaut 200 kvadratmeter.

Konglungen er en av de absolutt fineste perlene i Indre Oslofjord. Ytterst på den lille øya som er forbundet med resten av Konglungen ved hjelp av en liten bro, finner man en pen samling med idylliske gamle hus. Det er nesten som å komme til en liten sørlandsby.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot