Dag Høili selger luksusleiligheten

Foto: TV3 (TV3)

Grom luksus i Bygdøy Allé, Sjekk prisen.

17.10.11 09:35

Ekstravagant leiligeht og sublim beliggenhet. Slik innleder Krogsveen-megler Erik Steen i annonsen. God høyde over kulen, får man vel si.

«Leiligheten er utstyrt med integrert Bang Olufsen-link.

Det er gjennomgående benyttet materialer kun av beste sort, med bl.a. italienske fliser og tapéter, skreddersydde gardiner, heltre eikebord i gulver og spesiallagde heltre dørblader i eik, laget etter bilder fra originale Frogner-dørblad fra 1800-tallet», heter det videre.

SELGE BOLIG? Finn megler

Annonsen lokker videre med at alle baderom er innredet med italiensk porselen med forkrommet stål og at hovedbadet har porselenskar med løveføtter i sølv.

Høili skal ha 19 millioner for herligheten - tilsvarende en kvadratmeterpris på 84.400 kroner.

Dag Høili (42) er sønn av Europris-grunnlegger Terje Høili.

Foto: Jonathan Bushell (jpbmedia.com)

I 2009 skrev Nettavisen om Høilis luksus - han hadde blant annet Norges feteste yacht - en Princess 95 til 65 millioner kroner.

Ellers er han for mange farts- og motorinteresserte kjent for sin befatning med superbilen Koenigsegg.

Sammen med industridesigner og Koenigsegg-eier Bård Eker sto han i 2007 bak utviklingen av en ekstrem versjon av superbilen, med 1000 hestekrefter og toppfart på 400 kilometer i timen.

Høili anslo for et par år siden verdiene av sin forretningsvirksomhet til rundt 500 millioner kroner. Ifølge skatteligningen har Høili en formue på 72 millioner kroner.

Dag Alexander Høili kjøpte luksusleiligheten i Bygdøy Allé for 8,3 millioner i 2009. Samme år kjøpte han en ranch i Lier for 14,8 millioner kroner.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:


Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.