Gå til sidens hovedinnhold

De bor i New Yorks minste leilighet

- Alt går, sier ekteparet, som bor med to katter i 16 kvm stor leilighet. Se bilder!

(SIDE2): Paret betalte over 865.000 kroner for den bitte lille leiligheten som ligger i Morningside Heights i området nær Harlem i storbymetrolpolen New York.

«Mikrostudio»
Leiligheten, også kalt et mikrostudio, er fire og en halv meter lang og tre meter bred. Badet er ikke mer enn 90 centimeter bredt - så romslig er ikke et beskrivende ord her.

To små vinduer gir utsikt over Upper-Manhattan, og det er tregulv og et lite tekjøkken med kokeplate hvis de skulle bestemme seg for å spise hjemme.

Det er ekteparet i slutten av 30-årene Zaarath og Christopher Prokop som kjøpte leiligheten for tre måneder siden.

Først synes de den var litt liten, men det var allikevel kjærlighet ved første blikk for Zaarath.

- Når du ser den for første gang tenker du, herre min hatt, dette var lite! innrømmer hun gladelig.

Men hun og ektemannen er ikke redd for den lille plassen og har siden kost seg det lille krypinnet siden de flyttet inn.

- Da jeg så tenkte hele leiligheten var alt jeg tenkte at denne kan jeg gjøre noe med. Stedet er perfekt for oss, og vi er veldig glad i det, sier Zaarath.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nyter livet
Med så liten plass skulle man tro at en kunne gå oppå hverandre altfor ofte, men ekteparet hevder at de lever og nyter livet sitt til tross for den minimale plassen.

Leiligheten ligger i 16. etasje i et boligbyggelagskompleks, men heisen går bare til 15. etasje - så da må man ta trappene fatt det siste stykket.

Den 16 kvadratmeter store leiligheten blir beskrevet av Splash News som like smal som en T-banevogn og like klaustrofobisk som en fengselscelle...

Les mer om bolig her!

Les mer om interiør her!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

2638

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg