Får ikke solgt Nagell-Erichsens prakteiendom

Foto: Jan Chr. Grandre (TV 2 Nettavisen)

Det har vist seg vanskelig å bli kvitt investor Nagell-Erichsens eksklusive eiendom Munkebakken i Oslo. Dersom det ikke kommer inn et skikkelig bud kan eiendommen bli trukket fra salgslisten.

20.08.03 07:14

Bankene overtok i vinter kontrollen over Nagell-Erichsens forretningssystem, blant annet selskapene Merdian og Legan. Med på lasset fulgte også ble satt under administrasjon i vinter. Med på lasset fulgte også den 70 mål store eiendommen Munkebakken på Snarøya, skriver Dagens Næringsliv.

175 millioner
Siden overtakelsen har bankene forsøkt å selge eiendommen gjennom Aktiv Eiendomsmegling. Men det har vist seg vanskelig å bli kvitt en eiendom taksert til 175 millioner kroner i dagens marked.

Nå vurderer bankene å trekke tilbake eiendommen fra markedet og heller forsøke å selge senere.

Røkke ville kjøpe
- Vi har bestemt oss for at hvis vi ikke får den prisen vi opplever som riktig, pakker vi bare eiendommen inn og venter i fem år og legger den ut da, sier eiendomsmegler Petter Andreas Poppe til Dagens Næringsliv.

Poppe sier det har vært flere interessenter til eiendommen og at det har kommet konkrete bud. Hvor høye disse har vært vil han derimot ikke si noe om. Kjell Inge Røkke tilbød for halvannet år siden Einar Nagell-Erichsen 150 millioner kroner for Munkebakken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.