Gå til sidens hovedinnhold

Fotballstjerne selger for 18 millioner

Øyvind «Leo» Leonhardsen sikter høyt med hussalget. SE BILDER.

Den løpssterke stjernen på Drillos gullag fra nittitallet skal selge villaen i Hans Haslums vei på Bekkestua i Bærum for 18 millioner kroner.

SE BILDEKARUSELL NEDERST PÅ SIDEN

Øyvind Leonhardsen (41) kjøpte huset i 2003 - det året han kom tilbake til Norge etter ni års proffkarriere i England. Den gangen ga han 6,3 millioner kroner.

Ifølge annonsen er huset på 456 kvadratmeter totalrenovert.

SELGE BOLIG? Finn megler

«Huset er totalt renovert og meget eksklusivt innredet, moderne og høy standard og boligen fremstår som ny og meget tidsmessig. Ved den totale ombyggingen i 2003/2004 ble alt skiftet», heter det i annonsen.

Fjernstyrte gardiner
Blant fasilitetene det kan vær verdt å nevne er; utendørs boblad, integrert musikkanlegg, 2 gasspeiser, vannbåren varme som også inkluderer gårdsplassen, varmekabler i utvendige trapper, elektriske persienner - på hovedsoverommet kan gardinene fjernstyres fra sengen.

Huset har egen gjesetavdeling med separat inngang. Sikkerheten skorter det heller ikke på. Her er døråpner med TV-monitor og fingeravtrykkskontroll. Alarmsystem med utvendig TV-overvåking følger også med.

Skulle Leonhardsen være så heldig å finne en kjøper som vil betale 18 millioner, vil det være en av de aller dyreste eiendommene i «indre Bærum». Langs sjøen - som for eksempel på Snarøya - er det riktignok oppnådd langt høyere priser. Men strandsonen er et helt annet marked.

Ifølge statistikk fra Finn.no er gjennomsnittlig kvadratmeterpris for store eneboliger i Bærum nå oppe i 34.470 kroner. Det skulle tilsi en pris for Leonhardsens villa på 15,5 millioner.

Markedet for luksusboliger har ikke vært helt enkelt de siste årene. Det har løsnet for selgere av rimeligere boliger, og prisen har igjen nådd rekordnivåer, men luksussegmentet er selektivt, som meglerne sier. I praksis betyr dette at få boliger over 15 millioner går raskt unna.

Englandsproff
Øyvind Leonhardsen er opprinnelig fra Kristiansund. Han spilte på Clausenengen og Molde før han startet sin proffkarriere i engelske Wimbledon i 1994. I 1997 gikk han til Liverpool.

Leo debuterte på det norske landslaget mot Kamerun i 1990. Han har 86 landskamper og 19 mål for Norge.

Etter ni år i England ble Leonhardsen Lyn-spiller i 2003. I 2007 la han opp som fotballspiller etter et år i Strømsgodset. I 2009 ble han ansatt som spillerutvikler i Lyn. Nå jobber Øyvind Leonhardsen som instruktør ved Norsk Fotballakademi (NFA) på Bekkestua. Her plukkes Norges fotballtalenter ut i meget ung alder, og utvikles med tanke på internasjonal stjernestatus.

SE BILDER AV LUKSUSEN:

4486

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her