*Nettavisen* Nyheter.

Halv million for 11 kvadrat

Foto: Gjensidige NOR

Det er feberhett i boligmarkedet i Bergen. Et kott på 11 kvadratmeter legges nå ut til salg, og megleren venter bud på over 500.000 kr. Se bildene her.

27.05.04 11:27

Har du lyst på en leilighet midt i Bergen sentrum? Hva med et kott? Tilstandene i Bergens boligmarked beskrives som feberhete, og nå håper meglerstanden å få inn en halv million kroner for et kott på 11 kvadratmeter.

To er lagt ut til salg, den ene har allerede fått inn bud på 490.000 kroner.

- Det er små leiligheter, men med godt utnyttet areal. I tillegg har bygget veldig bra fellesareal, så vi regner med at disse vil gå over prisantydning, sier daglig leder Dag Jonny Johannessen i Gjensidige NOR Eiendom Bergen til TV 2 Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Gjensidige NOR

- Minst en halv million
Prisantydning på leilighetene som har sentrumsadressen Christian Michelsensgt. 2b ligger på 490.000 kroner. Bygget fungerte som apartementshotell tidligere. Johannessen venter at prisen vil ende på minst en halv million kroner.

- Vi solgte nylig en 14 kvadratmeter stor leilighet til 630.000 kroner i samme bygg, forteller han.

- Går det an å bo normalt på 11 kvadrat?

- Normalt og normalt. Vi har tre kjøpegrupper her. Pendlere og studenter som vil bo sentrumsnært, samt investorer som satser på utleie, sier Johannessen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Gjensidige NOR

Får med kaffetrakter
Han frykter ikke at det blir en tung salgsjobb å omsette de to mini-leilighetene.

- Du får stue og soverom i ett, med et lite hybelkjøkken i tillegg. Så er det et praktisk lite bad i tillegg, sier han.

Bygget er nyrenovert, og det lokkes med gangavstand til «det meste» i sentrum. Med på kjøpet får du komfyr og kjøleskap. Seng, TV, kaffetrakter, skrivebord og baderomsmøbler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.