*Nettavisen* Nyheter.

Helikopter til hytta?

Med helikopterlandingsplass og egen lagune er dette Vestlandets dyreste fritidseiendom. Sjekk prisen og se bildene av øya.

(iBergen.no) Eiendommen det er snakk om heter «Buck van Raa» eller Bukken og ligger i Raunefjorden øst for Sotra mellom Lerøy og Bjelkarøy. Den 25.000 kvadratmeter store giganteiendommen har en prisantydning på 25 millioner kroner og ble lagt ut for salg i forrige uke.

Se bilder av eiendommen nederst i artikkelen.

Interessentene har meldt seg
- Jeg har hatt et par interessenter allerede og vi har også hatt visninger. Det er en såpass spesiell eiendom at var vanskelig å sette en prisantydning, men vi føler at den prisantydningen som er satt er riktig i forhold til beliggenhet og de kvalitetene som eiendommen innehar, sier eiendomsmegler Petter Grevstad Theodorsen hos Aktiv-avdelingen Proaktiv Næringsmegling til iBergen.no.

Helikopter til hytta?
Øya som har hytte med åtte soverom, helikopterlandingsplass og egen lagune med sandstrand blir den dyreste fritidseiendommen i Bergen dersom selger får den prisen de vil ha.

- De selger ikke for enhver pris og vi har ikke satt noen deadline på hvor lang tid vi skal bruke. Den kan brukes både som firmahytte og selvfølgelig som eget landsted, opplyser Grevstad Theodorsen.

Eiendommen har også vært eid av den kjente norske rederen Hilmar Reksten, som døde i 1980. Ifølge Finansavisen kjøpte dagens eier, Pål Smith-Kielland, eiendommen av Reksten-familien for 1,5 millioner på slutten av 80-tallet. Siden den gang er det blitt gjort betydelige opgraderinger.

1097

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.