*Nettavisen* Nyheter.

Her bør du kjøpe bolig

TV 2 Nettavisen har undersøkt hvor meglerne tror det blir mest populært å kjøpe bolig i løpet av fem år.

07.08.06 12:30

Vi har sjekket de største byene i landet. Først ut er Oslo.

Tore Bru hos Garanti Eiendomsmegling har to steder han vil holde en knapp på.

- Jeg tror Gamlebyen vil få en voldsom oppsving de nærmeste årene. Men et annet sted jeg tror også kommer til å bli virkelig attraktivt er Søndre Nordstrand. Det er en fantastisk perle bare femten minutter fra sentrum, forteller Bru til TV 2 Nettavisen.

Hos Areal på Sagene tror megler Jørn Seldal også på Gamlebyen i tillegg til de «klassiske stedene».

- Innen de første fem årene tror jeg det vil bli mye av det samme som det er i dag. Torshov, Sagene og Nydalen i tillegg til de klassiske stedene som Majorstua og Frogner. Gamlebyen kan også få en oppblomstring om ikke så lenge dersom de får til en liten standardheving der, sier han.

Oppblomstring
Megler John Lehre hos Aktiv eiendomsmegling på St. Hanshaugen mener at Kværner-landsbyen er en viktig faktor for hvorfor Gamlebyen blir et populært sted å bo i årene fremover.

- Gamlebyen er det første som slår meg fordi det er mye som skjer der, blant annet med tanke på Kværnerlandsbyen. I tillegg vil jeg nok trekker frem Årvoll og Bjerke som to steder som kan blomstre opp de nærmeste årene, forteller Lehre.

Rasmus Joakim Anda i Notar Eiendom Grønland tror også Oslo Øst er det nye in-stedet å bo.

- Jeg tenker først og fremst på Grønland og områdene utover der pågrunn av utbyggingen av operaen i Bjørvika. Det er for så vidt allerede i gang med å bli et populært sted, men det vil nok komme enda mer. Ellers er jo Nydalen et sted å nevne, sier han.

Ikke noe nytt
Daglig leder i M2 Eiendomsmegling, William Holten, har imidlertid ikke tro på at noen nye områder vil utmerke seg i byen.

- Nei ikke med tanke på Bjørvika eller noe sånt, inne i byen er det de stedene som har vært sterke tidligere som bare vil øke i popularitet og pris. Utenfor byen er Jar er prakteksempel på et sted hvor det vil bli meget populært å bo, forklarer Holten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag