*Nettavisen* Nyheter.

Her er de mest populære boligene

Foto: (Finn.no/Landbruksmegleren)

Er strandeiendommen bare en våt drøm? Sjekk hvilke boliger som er mest sett.

08.03.11 21:28

Den har vært til salgs i nesten et år.

SELGE HUSET? Finn megler

Den griselekre strandeiendommen på Nesøya tilhører matmilliardær Ole Robert Reitan, og er den mest sette annonsen på Finn.no.

Hele 137.050 ganger er annonsen vist. Lekre bilder av svømmebasseng og sjøutsikt har nok lokket mange av drømmerne til å klikke på denne annonsen.

- Det jeg kan si er at dette er en av Nesøyas fineste eiendommer. Det er strandlinje, egen brygge og trippelgarasje med høye dører, sa eiendomsmegler Nils O. M. Nordvik til Nettavisen da vi omtalte salget i fjor vår.

SE BILDEKARUSELL NEDERST I SAKEN!

30 mill. i Asker
At eiendommen ennå ikke er solgt, kan selvsagt skyldes at prisen er friske 30 millioner kroner. Det er ytterst få eiendommer som omsettes til denne prisen, og særlig så langt ut som i Asker - et par mil syd for Oslo.

Reitan ser ikke ut til å ville senke prisen for å få noen til å bite på.

En annen selger som ikke vil senke prisen er TV-kjendis Hallvard Flatland.

Flatlands palass
Hans villa i Øverbergveien på Nesøya har vært til salgs i snart fire år med samme prislapp: 25 millioner kroner.

Den gedigne murvillaen med innendørs svømmebasseng har riktignok ikke vært annonsert sammenhengende. Den siste runden på Finn.no har likevel gitt den over 109.000 klikk.

På Mokollen i Sandefjord ligger det praktfulle herskapshuset til skipsreder Jørgen Jahre (1907-1998), nevø av den mer berømte Anders Jahre.

En rederperle
Dette er en arkitektonisk perle på Sandefjords tak med parkanlegg og utsikt over havet.

Mokollen har også ligget til salgs siden i fjor sommer. Prisen er uendret på 38 millioner. 98.633 har kikket på denne annonsen.

På fjerde plass ligger en moderne leilighet på 430 kvadratmeter på Frogner. I Kristinelundveien ligger mange av de aller dyreste husene som har vært omsatt de senere årene.

Ifjor gikk en leilighet i samme blokka for 36 millioner kroner. Selger var finansmannen Dag Eystein Koppang. Kjøper var fiskemillionær Arne Stang.

De aller fleste av de mest sette annonsene er eksklsuive herskapshus eller ultramoderne penthouse-leiligheter. Men det finnes unntak.

Nummer fem på lista er et småbruk på Nesodden. Her får du 16 dekar med to boenheter. Bruket er konsesjonsfritt, og prisen er 12,5 millioner.

Det er ikke første gang folk kilkker som gale på en annonse for småbruk. Da Nettavisen skrev en tilsvarende artikkel for halvannet år siden, var det et småbruk på Hvasser som toppet listen med 101.000 klikk.

4129

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag