*Nettavisen* Nyheter.

Her er de mest populære hyttene

Foto: (Finn)

Det pumpes ut Hvaler-hytter.

30.04.12 11:58

Salget av sommerhytter er godt igang, og som ifjor er det Hvaler og Fredrikstad-området som dominerer.

SE BILDER NEDERST I SAKEN

På listen over de 10 mest sette fritidsboligannonsene på Finn.no, er halvparten Hvaler-hytter. Dette er ny rekord.

Og som om ikke dette var nok: Fire av de fem hyttene er allerede solgt.

Bolighandel1: Selg uten megler

Dette betyr at Hvaler fortsatt er svært populært.

Lista med de mest populære fritidsboligene i april domineres av objekter med en prislapp på under 3 millioner kroner. 7 av hyttene koster under dette.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Dette er et yndet ferieparadis. Én av grunnene til dette skyldes nærhet til hovedstaden. For folk på Østlandet går det raskt å komme seg hit, noe som betyr at hyttene kanskje brukes ofte. Små helgeferier gir nok mange et verdifullt pusterom i hverdagen. Prisene viser dessuten at man ikke nødvendigvis må være millionær for å få råd til sitt eget ferieparadis, sier Finn-direktør Eddie Sjølie til Nettavisen.

Han tror beliggenhet er det viktigste for folk. Nærhet til hovedstaden og vannkanten, samt utsikt, trigger nysgjerrigheten.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

Egen strandlinje teller også positivt, som du blant annet får på denne idylliske eiendommen ved Blindleia til 6,5 millioner kroner.

På andreplass på listen finner vi en arkitekttegnet hytte i Kragerø til 11,5 millioner kroner, omgitt av svaberg, sandstrand og 180-graders sjøutsikt:

Selv om Kragerø ikke kan måle seg med Hvaler på Nettavisens april-oversikt, er dette området stadig mer populært blant folk som er på hyttejakt i skjærgården.

Ifølge Kragerø-avisen kv.no er Kragerø det mest søkte området på en Finn-statistikk som målte totalt antall søk i perioden januar til mars i år. Totalt oppnådde Kragerø 91.937 visninger på fritidsboliger, mot 62.006 for Hvaler og 34.257 for Larvik.

Denne listen omfatter alle hyttene i et gitt område, og begrenser seg ikke til de 10 mest populære. Kragerø er et større hytteområde med 65 hytter til salgs på Finn.no. Hvaler har 21 hytter til salgs.

Se bilder av de mest sette strandhyttene:

5068

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.