*Nettavisen* Nyheter.

Her er de verste boligene

Nettavisen har i hele 2006 skrevet om svindyre, knallbillige og til og med noen helt normale boliger. Her er de mindre pene. Se bildene.

GRATIS OPPSETT: Få Nettavisen på mobil.

I september skrev vi saken «Vill pris på narkorønne» om et totalt nedslitt hus på Lierstranda som ble solgt for 1, 2 millioner kroner. Prisantydningen var på 950.000. Naboene fortalte at det falleferdige huset hadde vært brukt som tilholdssted for rusmisbrukere den siste tiden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Hans Erik Elmholdt

Rønnen på 65 kvadratmeter gikk for 275.000 kroner over takst. I takstrapporten ble det derimot slått fast at omlegging av tak på hovedhuset også må påregnes innen kort tid, og at det er råte i forkantbord og undertak. Se bildene her.

Oslos styggeste
Litt senere samme måned ble en 44 kvadratmeter stor leilighet i Christian Kroghs gate i Oslo lagt ut for salg med beskrivelsen «Muligens Oslos styggeste leilighet». Den ble solgt kort tid etter annonsering for 750.000 kroner. Prisantydningen på boligen var på lave 370.000 kroner, den grufulle boligen gikk altså for 380.000 kroner over takst.

Megler Raymond Bøhn fra Garanti Eiendomsmegling gjorde nok et lite sjakktrekk med den ekstremt ærlige beskrivelsen av leiligheten. «Her må ALT gjøres» stod det også om leiligheten, i løpet av to visningsdager var over 100 mennesker innom for å ta hovedstadens styggeste leilighet nærmer i øyesyn. Se bildene her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skur til 1,2 mill.
Tilslutt tar vi med en hytte, eller rettere sagt et skur, på Landøya i Indre Oslofjord. I november skrev vi saken «Skuret er solgt» .

1, 2 millioner kroner var prisantydningen på det seks kvadratmeter store badehuset på Landøya. Det skal legges til at kjøperen fikk en tomt på 280 kvadratmeter og en strandlinje på elleve meter med på kjøpet. Kjøpesummen endte tilslutt på 1, 3 millioner kroner, 100.000 kroner over takst. Megler Ingrid Frivoll sa dette til Nettavisen før boligen ble solgt.

- Man få sannsynligvis får legge ut en privat brygge, men standarden på det som står der i dag ikke er allverden, fortalte hun.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.