500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Her er hyttene folk ville se

Alt fra varpet under 500.000 til 50-millionershytta. Se bilder.

Kairon Wongravens hyttepalass i Skarsnuten i Hemsedal ble lagt ut for salg i februar i år til en pris på 19,5 millioner kroner.

Bolighandel1: Selg uten megler

Wongraven har selv gjort det godt som eiendomsmegler. Hytta hans er blant de mest spektakulære i det norske vinterfjellet.

Prisen var 19,5 millioner kroner, og hytta toppet lenge listen over de dyreste hyttene på Finn.no.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

Dette er nok noe av årsaken til at den også topper listen over de mest sette hyttene på Finn.no i første halvår.

Mange drømmer seg bort på Finn. Kikkertrangen får gjennomslag, og folk klikker seg rundt fra rom til rom i de rikes hjem og hytter.

HER ER DE 10 MEST SETTE HYTTENE:

5193

At folk tillater seg å drømme slik, er en av årsakene til at det ofte er de aller dyreste objektene - som færrest har råd til - som er de mest sette annonsene.

Nummer to på listen var imidlertid en hytte av svært beskjeden standard. Prisen var også høyst overkommelig; 790.000 kroner.

Hyttas beliggenhet ved Hankø, kombinert med priser man normalt ikke ser i Ari og Märthas nabolag (de ferierer på kongefamiliens tradisjonsrike Bloksberg), kan ha sendt den oppover på listen.

Resten av listen er en god blanding av dyrt og billig, sommer- og vinterhytter.

Den aller dyreste eiendommen som noensinne har vært åpent til salgs i det norske fritidsmarkedet ligger på Tåtøy utenfor Kragerø.

Her får du en egen øy på 650 mål å boltre deg på.

«Vakker og unik beliggenhet med sol fra morgen til kveld, fergeforbindelse til Kragerø sentrum og et paradis og "arvesølv" av de sjeldene», heter det i annonsen.

Og prisen: 50 millioner kroner!

I likhet med svært mange av de andre fritidseiendommene i det øverste prissjiktet, har også Kragerø-eiendommen ligget ute lenge uten at noen har slått til.

Selge? Finn billigste megler på MittOppdrag.no

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot