*Nettavisen* Nyheter.

Kjøp leilighet - få BMW

Frister en jappetilværelse anno tidlig 90-tall, kan redningen være nær. Nå får du en leilighet på Oslos beste vestkant med BMW på kjøpet. Se bildene her.

04.03.05 15:52

Tviholder du fortsatt på polo-skjorten fra Ralph Lauren, boblevesten og de fargede olabuksene fra første halvdel av 90-årene, kan leiligheten i Gabels gate på Frogner i Oslo være ditt livs kupp.

For nær 2,9 millioner kroner får du nemlig ikke bare 93 kvadratmeter leilighet, men også en mørk blå BMW 520iA fra 1991 å cruise rundt i - året da Roxette toppet hitlistene med «Joyride» og Carola vant Melodi Grand Prix med «Fångad av en stormvind».

- Tanken var å skille seg ut fra mengden av boligannonser på internett. Det er bare en vri for å få litt fart på salget, og vi har en bil vi likevel skal kvitte oss med, sier selger Per Torgersen til TV 2 Nettavisen.

Hittil er det imidlertid ikke så mange som har meldt seg, selv om kvadratmeterprisen er lav sammenliknet med gjennomsnittet i området. Verditaksten ligger på 2,8 millioner kroner, og prisantydningen noe høyere. Det gir en kvadratmeterpris på rundt 31.000 kroner.

Nivået på Frogner er vanligvis mellom 35.000 og 36.000 kroner per kvadratmeter, ifølge statistikken til Norges Eiendomsmeglerforbund.

Også husleien er lav, og gården er uten gjeld.

Leiligheten ligger i øverste kvartal i Gabelsgate, mellom Bygdøy allé og Frognerveien. Den ligger i en høy første etasje, og har to soverom, kjøkken, bad og stue med peis. På gulvene er det parkett og marmor, mens det i taket er både stukkatur og down-lights.

Bilen er på sin side mørk blå av farge, med lyse skinnseter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.