Gå til sidens hovedinnhold

Julerabatt: 1 million

Det haster dersom du vil slå til på tilbudet.

Gå til Nettavisen Bolig

Boligmarkedet har falt ni prosent siden oktober, og flere eksperter tror det vil falle videre. Derfor sitter mange kjøpere på gjerdet. I november ble det kun solgt 2826 boliger, noe som er en nedgang på over 46 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Julesalg på boligmarkedet
Nå ringes julen inn med førjulstilbud i hver eneste butikk. Men også på boligmarkedet er julesalget godt i gang.

Et boligsøk på Finn gir 116 treff på ordet «jul». «Innflyttingsklar enebolig til jul!», «Flytt inn til jul!» «Gjør et kupp før jul!» «Rimelig selveierjul» er noen av de tekstlige grepene som blir brukt for å friste potensielle kjøpere.

Mer fra Nettavisen Bolig:

Full seier etter møkkakjøp

Dette kan koste deg 15.000

1 million under takst
Mange av boligene kan også friste med en særdeles god julerabatt. En bolig i Prinsdal er ikke bare juleklar, den går også 1 million kroner under takst, hvis man inngår avtale innen desember er over.

Se full annonse her.

Da Nettavisen mandag snakket med megler Fredrik Mathisen kunne han fortelle at han for øyeblikket var på vei til privatvisning på boligen, og at interessen hadde tatt seg opp den siste tiden.

Derimot førte ikke mandagens visning til salg.

- Dette er et hus som krever mye oppussing, så det er en stor avgjørelse som må tas dersom man kjøper huset. Derfor er det ikke uventet at det ikke kommer bud med det første, sier Mathisen til Nettavisen.

Han vil gå en ny runde med private visninger i romjula.

SPAR TUSENER:Bytt bank nå

SELGE?Vi hjelper deg (gratis)

Vurderer å sette opp prisen
Ifølge Mathisen vil juletilbudet i første omgang stå til jul, og det er godt mulig prisen blir satt opp til den opprinnelige når julestriden er over.

- Vi vurdere å sette prisen opp etter jul. Det er sammenheng med at vi ønsker å legge press på eventuelle kjøpere, og få til en avtale nå før jul. Men også fordi det nå er et helt annet rentebilde, sier han.

At mange av annonsene spiller på julestemning er annonsen under et godt eksempel på.

'

Skal du kjøpe eller selge: Her er ordene du må kunne

SELGE? Få hjelp her (gratis)

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin