*Nettavisen* Nyheter.

Milliongevinst til Miller

Den tidligere Brann-spilleren solgte boligen sin for 3,6 millioner, noe som er rekordpris. Se bilder av millionboligen her.

14.02.07 08:56

(iBergen.no): 5. februar satte den tidligere Brann-stjernen Charlie Miller et endelig punktum for sitt Bergens-opphold. Da ble huset hans i Råtun 174, Rådal, solgt for 3.625.000 kroner. Dette er rekordsum for området og 300.000 kroner over takst. I tillegg er det mer enn 300.000 kroner mer enn den tidligere rekorden for boliger i området. Den lød på 3.300.000 kroner.

Millionfortjeneste
- Det var helt utrolig. Huset ble solgt dagen etter visning. Hva som gjorde at prisen ble så bra vet jeg rett og slett ikke, sier megler Rikke Traae i Aktiv Eiendomsmegling til iBergen.no.

Miller har også fått en fin fortjeneste på boligen sin. For to år siden kjøpte han rekkehusboligen for 2,6 millioner kroner. Med rekordsalget blir gevinsten på 1.025.000 kroner. Boligen er 158 kvadratmeter i boareal. Ut fra dette blir kvadratmeterprisen like under 23.000 kroner.

- Han har gjort en god handel her. Det er jo hyggelig at han får litt med seg. Det er jo en fin gevinst, sier en svært munter Traae. Miller selv ønsker ikke å si stort om boligsalget, men sier i en kort kommentar om dette at han er fornøyd med salget.

Signerer for Lierse
- Rykter spres fort i Bergen, men ja, jeg er fornøyd, er alt Miller skriver i en tekstmelding til iBergen.no.

Miller fortalte også til iBergen.no i går kveld at han senere skulle signere en avtale med Lierse. Den vil i første omgang vil binde ham til kubben ut sesongen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.