Nytt bud på Blitz-huset

Det kan se ut til at Blitz-huset blir solgt i løpet av et par uker. Byrå d for næring og byutvikling vurderer et bud fra en næringsdrivende i Oslo, som er villig til å betale 400.000 kroner for Pilestredet 28 og 30 A-C.

18.08.03 15:04

Forretningsmannen Gur Preet Singh la opprinnelig fram et bud på 7,1 millioner kroner, men ble overbudt av en annen Oslo-investor som bød åtte millioner kroner for eiendommene.

Men siden budgiver ikke kunne stille de nødvendige økonomiske garantier, fikk nummer to i budrunden anledning til å tre inn i sitt opprinnelige bud, melder NTB.

– Gur Preet Singh har redusert budet til 400.000 kroner, men er innstilt på å ta Blitz-huset på kjøpet. Dette er nå til intern vurdering med budgiver, sier politisk rådgiver for byråden, Daniel Siraj, til NTB. Han sier at det er håp om en avklaring i løpet av et par uker.

Det omstridte eiendomssalget omfatter den ubebygde hjørnetomten Pilestredet 28 og Pilestredet 30 A-C, der Blitz-huset holder til. Edvard Munch bodde i Pilestredet 30 A-C en periode.

Bystyret har vedtatt at de nedslitte bygningene skal rustes opp og at det skal være boliger, ungdomsaktivitetshus og Munch-relatert virksomhet i kvartalet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.