Gå til sidens hovedinnhold

Ousland selger drømmevilla

Polfarer Børge Ousland skal kvitte seg med villaen sin på Nordstrand i Oslo, for den nette sum av 11,5 millioner kroner.

Den populære eventyreren Børge Ousland har de siste årene bodd i Axel Huitfeldts vei på Nordstrand i Oslo, et område som av mange karakteriseres som østkantens vestkant. Nå vil Ousland flytte fra boligen sin, og har lagt den ut for salg.

For det 258 kvadratmeter store huset vil polfareren ha 11,5 millioner kroner. Det gir en kvadratmeterpris på rundt 45.000 kroner, noe som er nesten 20.000 kroner over den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for eneboliger i Oslo.

- Det er en veldig flott eiendom, men bra beliggenhet, sier eiendomsmegler Nils O. M. Nordvik i Nordvik & Partners til TV 2 Nettavisen.

Prøver igjen
Megleren kan fortelle at visningen sist helg var godt besøkt, med en del interessenter som stakk innom for å titte. Ingen har foreløpig lagt inn bud.

- Vi får se om noen legger inn bud, hvis ikke blir det en visningsrunde til, forteller Nordvik.

Det ble kjørt en visningsrunde også før jul, uten at noen boligkjøper bet på kroken den gang. Nordvik påpeker imidlertid at de ikke ventet å selge i desember, ettersom boligmarkedet pleier å være nokså labert på tampen av året.

Fin utsikt og basseng
Eiendommen består av hovedbygning, dobbelt garasje samt en tilleggsbygning på 148 kvadratmeter. Tomten er på 1,2 mål, og boligen har eget badebasseng

Hovedhuset inneholder blant annet hall, stue med peis og utgang til stor solrik terrasse, spisestue, kjøkken med spiseplass, fire soverom samt to bad.

Ifølge boligannonsen har eiendommen en praktfull utsikt over Oslofjorden.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar