Perle med 40 meter kai

En skikkelig godbit er til salgs i Bergen. Se bildene.

24.04.07 15:31

(iBergen.no) Har du alltid drømt om å bo kloss i Nordåsvannet og kanskje til og med ha egen brygge til båten din? Nå har du sjansen.

Det nesten 300 kvadratmeter store huset (260 boa) i villastrøket på Kleiva som nå ligger til salgs, kan tilby det du måtte ønske deg. Innendørs har du de fasilitetene du trenger, tre soverom, to bad og vinterhage. I underetasjen er det en leilighet for utleie.

Utendørs kan du boltre deg på over to mål med opparbeidet tomt og plukke blåbær til hageselskapene. Men det beste av alt er nok bryggeanlegget som har plass til en skikkelig solid cabincruiser med sine 40 meter. Kaien kan du for øvrig se hvis du kjører utover Straumeveien.

- Det er mangelvare med strandlinje til Nordåsvannet og det er ikke så ofte denne type bolig er til salgs på det åpne markedet. Vi har hatt noen visninger og det kommer nok flere til helgen, sier Notarmegler Anders Sagenes til iBergen.no.

Du bør med andre ord tenke raskt om du vil sikre deg denne eiendommen. Og ha litt å rutte med. Prisantydningen er på småpene 8,8 millioner...

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag