*Nettavisen* Nyheter.

RBK selger Iversens drømmekåk

Sjekk hvor mye du må ut med for å skaffe deg Steffen Iversens gamle luksusleilighet. Se bildene her.

12.04.07 10:23

Leiligheten på Nedre Elvehavn er på 200 kvadratmeter og ligger i 7. etasje. Den besto opprinnelig av to leiligheter, som Iversen betalte rundt seks millioner for. Da de ble bygd sammen, påkostet han den for omtrent det samme beløpet, melder adressa.no.

Kjøpte av Iversen
Nå ligger leiligheten ute for salg med en prisantydning på 11 millioner kroner. I dag er det imidlertid ikke Iversen som eier leiligheten, men Rosenborg Ballklubb, etter at klubben kjøpte den av spissen for 13 millioner kroner da han signerte for klubben i 2006. Det er ikke første gang at boligen blir forsøkt solgt.

- Jeg tror markedet vil ta imot leiligheten på en helt annen måte enn forrige gang vi hadde den til salgs. Nå er utbyggingen på Nedre Elvehavn snart ferdig. Det er mer fokus på Nedre Elvehavn som en bydel, nært det kulturelle tilbudet og restaurantlivet, sier daglig leder i Nylander Nedre Elvehavn, Ingunn Melhus, til avisa.

Champagne på visning
På visningen serveres det ifølge avisen både champagne og kanapeer. Leiligheten som ble bygget i 2002 består at to soverom, to bad, kontor, kjøkken med delvis åpen barløsning, spisestue og stue.

Alle rom har innebygde høyttalere i taket. På stua og hovedsoverommet er det innbygd tv, og varme, lys, lyd, tv og rullegardiner styres av en fjernkontroll. I tillegg har leiligheten stor terrasse og to garasjeplasser.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.