*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk den hytteluksusen

Her er hytta de fleste bare kan drømme om. Steam-badstue, vinkjeller og trappetrinn av glass. Se bildene.

Det spares ikke på noe når det lages hytter i den norske fjellheimen for de rikeste av oss.

Hafjell har etterhvert tatt opp kampen med Geilo om å være fiffens favorittvintersted.

Les også: Her er Hafjell-fiffens luksushytter

Les også: Grenseløs luksus på Geilo

Blant de nyeste tilskuddene på stammen er hyttepalassene i Hafjell Fjellandsby. Og mest grandios av alle hytter som for tiden er til salgs på Finn.no , er en av disse til 19,5 millioner kroner.

Se fyldig bildekarusell nederst i artikkelen.

- Dette er den høyeste prisklassen vi har vært borte i, sier daglig leder i Terra Eiendomsmegling Stig Svartor til Nettavisen.

Han har fått i oppdrag å selge drømmehytta.

- Verken vi eller selger regner med å selge denne over natta, men vi har jobbet med to seriøse interessenter over lengre tid, forteller han.

Fem halvplan
Hytta er delt i fem halvplan, og bruttoarealet på 421 kvadratmeter inneholder ni rom, blant dem fem soverom.

Alpinskiene spenner du på deg på trammen før du slipper deg rett ut i Hafjells alpinanlegg. Skulle du få litt for mange blide møter med snøen, er det godt å vite at hytta har to romslige garderobe-/tørkerom som står klare når skikjøringen er over.

Deretter er det ikke unaturlig å tenke seg at turen går videre inn i det eksklusive relax-rommet, med dobbel dusjanlegg og steam-badstue.

To peiser og designkjøkken
Etter å ha svettet ut dagens slaggstoffer er det tid for å lage seg en GT (Gin Tonic, om du skulle lure) på designerkjøkkenet, før du velger et av tre - innta plassen i tv-stuen og veksle blikket mellom flatskjermen og den åpne gasspeisen, ta turen til plan tre og døse foran den ekte vedpeisen, eller sette deg godt til rette ute på verandaen med panoramautsikt over Hafjell og "fakkelmannen" som ble laget i fjellskråningen til OL på Lillehammer.

Skulle det heller friste med et godt glass, eller kanskje heller en hel flaske, årgangsvin - noe som ifølge snowboarder Daniel Franck og "Frognerfitter"-forfatter Alexia Bohwim ofte frister folk med mye penger - kan man gå ned i den tiltenkte vinkjelleren.

På samme plan finner man et rom tiltenkt treningsrom, med trapp direkte opp til det nevnte relax-rommet.

I tillegg har hytta selvfølgelig en garasje med plass til både en og to SUV'er, ekstra takhøyde er naturlig nok inkludert.

Om du fortsatt skulle være i tvil - prospektet på Finn.no kan fortelle at "hytten holder en utrolig høy standard..".

Så da er det vel bare å bla opp 19.5 millioner?

Les flere hytteartikler i Nettavisens Hyttemagasin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.