Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Stordalens luksussuite

Nyter livet New York-style - se bilder.

(SIDE2): Petter Stordalen (46) og Gunhild Melhus (30) oppholder seg på det superluksuriøse hotellet Mandarin Oriental i storbymetropolen. Her skal paret nyte de 90 dagene de skal være i byen.

- Endelig New York. Mandarin Oriental lobby lounge/ bar gir perfekt utsikt til innspurten på NY marathon. 10 grader og solen titter fram på upper west, skriver Stordalen på Twitter .

Se bilder av hotellet under!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Millionregning?
Ifølge VG gjengir må hotellkongen hoste opp flere hundre tusen for dagene her. Stordalen ønsker ikke å kommentere prisen for oppholdet. 90 dager betyr 1,6 millioner kroner hvis de har valgt en av de store suitene.

Luksus
Rommene ligger i øvre sjikt på Time Warner-senteret, og de beste hjørnesuitene har utsikt over Central Park og deler av Manhattan.

Prisen for en suite på 80 kvadratmeter med utsikt over Central Park ligger på nesten 18.000 kroner per natt, mens mindre suiter på 40 kvadrat koster rundt 8000 kroner for døgnet.

I et intervju med Steen & Strøm Magasinet sier ikke Stordalen noe om hvilket rom han valgte, men dobbeltrom blir det selvsagt. Og hvorfor akkurat Mandarin Oriental?

- Jeg er jo hotellmann. Da må jeg jo bo på hotell, sier han til magasinet. Stordalen røper også at han elsker sushirestauranten Masa på hotellet.

I tillegg til flere eksklusive restauranter og barer finnes også en spa-avdeling, trimrom og svømmebasseng på luksushotellet.

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday