*Nettavisen* Nyheter.

Slik får du mer sex på soverommet

Gjør om soverommet til et behagelig avslappende rom eller en dampende sexy hule.

15.04.08 18:09

Fargen på veggene, stoffet i sengetøyet og kvaliteten på hodeputen er alle med på å definere om du er en sexgud eller et dovendyr.

Sjekk ut Nettavisens nye boligmagasin.

Farger som får deg til å rødme
Farger er svært viktig på soverommet, så vel som i alle andre rom. Har du oransje vegger vil en potensiell partner heller løpe tilbake til tidligere elskere, og er rommet babyrosa kan det drepe lysten til en hver mann verdt sitt testosteron.

Klikk på bildet for å forstørre.

For brennhete netter vil sterke rødtoner få frem tigeren i de fleste. Det rebelske eller lidenskapelige du presterer med malekosten vil fortelle hvem du er i senga.

Sateng – hot eller tacky?
Dette er kanskje overraskende for de fleste, men satenglaken er den ultimate kilden til en avslappende seng. Det avkjøler kroppen samtidig som det opprettholder en jevn kroppstemperatur gjennom natten. Når det er sagt, er det ingen nyhet at satenglaken har et noe tvilsomt rykte. Når det gjelder kvalitet og stil er silkelaken det beste alternativet for en het natt under dynen.

Putekrig
Ytterst få sovner med en gang de legger hodet på puten, og syntetiske puter bør gå rett i søpla hos de søvnløse. Invester i ekte dunputer selv om det kan være kostbart. Det er helt essensielt for god søvn og god sex.

Klikk på bildet for å forstørre.

Å bade i luksusprodukter piffer opp sexen og virker også avslappende, så skjem deg selv bort på soverommet.

Sjekk ut Nettavisens nye boligmagasin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.