Stod i kø for å stjele

Laurie Raye ble rundstjålet da noen la ut en falsk annonse på nettet.

10.04.07 15:44

Den falske annonsen oppfordret folk til å komme til Rayes hus i Tacoma og forsyne seg av inventaret. Gratis. På få timer tømte vandaler hele huset etter at noen la ut en annonse på nettstedet Craigslist.

Uten spor
- Å få folk til å komme og hente med seg alt ved hjelp av en falsk annonse. Jeg vet ikke, sier en utrøstelig Raye til nyhetsbyrået Reuters.

Politiet forsøker nå å finne ut av hvem det var som la ut den falske annonsen på nettet, men står foreløpig uten spor. Raye kastet for kort tid siden ut sine to søstre som leietagere og ikke lenge etter at de to flyttet ut ble annonsen satt inn. Den ene søsteren nekter imidlertid for å ha noe med annonsen å gjøre.

- Det var ikke meg som gjorde det. Jeg sverger til Gud og på min mors grav at det ikke var meg, sier søsteren Scearcy til avisen The News Tribune.

Stod i kø
Rayes naboer forteller at bilister stod i kø utenfor huset. Hjemmet til Laurie Raye ble plyndret for absolutt alt i løpet av bare et par dager. Selv ikke dørene fikk stå i fred, skriver avisen videre.

Raye trodde først det dreide seg om et vanlig innbrudd, men en av politimennene som avhørte henne hadde sett en annonse på internett der hvem som helst ble invitert til å ta hva de ville, helt gratis.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag