Storebrand starter meglerkjede

Storebrand Bank etablerer en egen eiendomsmeglerkjede i håp om å tiltrekke seg flere boliglånskunder.

Den nye kjeden, Ring Eiendomsmegling, skal drives som et franchisekonsept. Det innebærer at aksjemajoriteten i de enkelte foretakene skal overføres til franchisetakeren.

Ring Eiendomsmegling blir dermed den eneste meglerkjeden her til lands hvor de enkelte foretakene er eid av meglerne selv. Storebrand Bank mener eiermodellen vil gi franchisetagerne økt medbestemmelse og større inntektsmuligheter.

Den nye kjeden har allerede 13 kontorer i emning, men jakter på flere eiendomsmeglere som er interessert i å være med på det nye konseptet. I løpet av året skal antall kontorer økes til 20, og i 2004 håper Storebrand Bank å ha etablert minst 40.

Sjefen for den nye kjeden, Hans Christian Børresen, har erfaring som daglig leder for et franchiseforetak under Postbanken Eiendomsmegling. Per Kumle, som er administrerende direktør i Storebrand Bank, legger ikke skjul på at formålet med Ring Eiendomsmegling er å lokke kundene til å ta opp boliglån i banken.

- For Storebrand Bank er dette en interessant mulighet til å skape bredere distribusjon av våre gunstige låneprodukter og samtidig styrke Storebrands stilling i privatmarkedet, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag