*Nettavisen* Nyheter.

Superhytte fjernet fra nettet

Se superhytta som stupte i pris.

01.03.07 11:13

Først ble den forsøkt solgt til 30 millioner kroner, deretter 24 millioner kroner. Nå er boligannonsen fjernet.

I oktober i fjor ble giganthytten i Sørskogbygda, en liten halvtime fra Elverum, lagt ut for salg for andre gang med en prisantydning på solide 24 millioner kroner. Interessen var ikke overveldende.

Se bildene nederst i saken.

Taktikk
- Vi hadde to interessenter fra utlandet, uten at det var noe håndfast, sier daglig leder ved Notar Eiendom på Hamar, Tony Helder, til Nettavisen.

Nå er eiendommen som alt i alt er på 1.078 kvadratmeter fjernet fra nettet.

- Vi skal modifisere den litt og legge den ut på nytt, men vi vet ikke helt når. Det er mye taktikk inni bildet her, sier Helder videre.

Egen kino
Det er Norsk-engelske Lord Colehurst, eller Bjørn Teksnes (60) som er hans opprinnelige navn, som selger eiendommen som ble lagt ut for første gang i april i fjor. I den engelskspråklige annonseteksten som ble lagt ut for drøye ti måneder siden ble eiendommen beskrevet slik: «Norway’s largest exclusive privat log cabin».

Med på kjøpet får de nye eierne av hytten både badstue, seks soverom, solarium, et 180 kvadratmeter stort bassengområde, bibliotek, tegnerom og egen kino.

Til nettstedet forbruker.no understrekte Helder i oktober at han ikke vil kalle fritidseiendommen for en «hytte», det er nemlig en lodge.

- Dette er en vanvittig luksus man ikke kan forestille seg. Hvert eneste soverom har boblebad, og Norges største private spa er der inne, sa han til nettstedet i oktober i fjor.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.