*Nettavisen* Nyheter.

Syk pris på deprimerende leilighet

Leiligheten er ikke mye større enn et biljardbord, men prisen er i beste fall vanvittig.

24.01.07 14:29

- Det er en utrolig deprimerende leilighet. Vi må gå dit inn med lommelykt fordi alle lysene har gått, sier eiendomsmegler Jason North til nettstedet Ananova.com.

Les også: Bli Nettavisens boligpar.

Krypinnet selges for 170.000 britiske pund, noe som tilsvarer i overkant av 2,1 millioner norske kroner.

I kjelleren
Den meget sparsommelige leiligheten som ligger på Londons beste vestkant i Chelsea mangler både kjøkken og baderom.

Leiligheten ligger i kjelleren og er opprinnelig vaktmesterens lagringsplass i bygget, men selges altså nå som leilighet. Potensielle kjøpere kan på langt nær regne med å flytte rett inn i sin nye drømmeleilighet. Ifølge nettstedet anslår eiendomsmegler North at de nye eierne må ut med rundt 380.000 norske kroner for å få leiligheten i levelig stand.

Både stabbur og uthus
Dersom du ikke er spesielt lysten på en kjeller i London er det mye å få for 2, 1 millioner kroner i gamlelandet. Et kjapt søk på finn.no viser at du foreksempel kan skaffe deg en 50 kvadratmeter stor leilighet i Fredrikke Qvams gate på St. Hanshaugen i Oslo for 2, 1 millioner kroner.

Dersom du vil heller ønsker litt mer landlige omgivelser rundt deg kan du slå til på en enebolig på Råholt med en tomt på 2054 kvadratmeter. Eiendommen har både stabbur og uthus til akkurat den samme prisen som London-kjelleren.

Hvis du heller vil gjøre trønder av deg kan du gå til anskaffelse av en enebolig på 74 kvadratmeter i Aksel Nilsens Vei i Fossegrenda til 2, 1 millioner kroner. Alle boligene har selvfølgelig både bad og kjøkken i motsetning til leiligheten i Chelsea-området i den engelske hovedstaden.

Les flere boligsaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.