T5PC-Woldens bolig tvangssolgt

Foto: Kjetil Mæland/TV 2 Nettavisen

Boligen til T5PC-gründeren Jim Wolden ble nylig tvangssolgt for 3,3 millioner kroner.

01.02.06 11:20

Boligen ligger på Siggerudhagan i Eidsvoll kommune, og har en boligflate på hele 254 kvadratmeter. Tomten er på solide 10 mål.Den flotte eiendommen hadde en prisantydning på 2,5 millioner kroner, men den endelige prisen endte på 3,3 millioner kroner.

For denne summen får kjøperne, Helge Øversveen og Oddny Karin Krokgjelet, en romslig stue på 90 kvadratmeter, fire soverom og tre bad. I tillegg har boligen store flotte utearealer, og godt med lagringsplass og mindre rom innvendig.

Boligen har også svømmebasseng, gymsal og tennisbane, men ettersom disse er bygd uten tillatelse må kjøperne rive disse. Svømmebassenget kan beholdes dersom kjøperne betaler 800.000 kroner for å legge en høsypentledning i kabel.

– Vi er godt fornøyd med å ha fått tilslaget, og prisen er grei. Den er verken lav eller høy. I forhold til hva man får i Oslo får man mye for pengene, sier Øversveen til Romerikes Blad.

Han og samboeren ønsker å beholde svømmebassenget.

– Vi skal undersøke om svømmebassenget kan reddes for en lavere pris. Vi vil snakke med kommunen om de andre problemene, men frykter at gymsalen og tennisbanen må rives. Uansett er dette en flott eiendom med høy standard på boligen, sier Øversveen.

De 3,3 millionene boligen er solgt for skal fordeles på i alt 12 kreditorer, deriblant Skattefogden, Sørum og Fet kommuner, Gjensidige Nor, Telenor Mobil og Scandinavian Pool Systems AS.

Jim Wolden ble høsten 2004 landskjent da pyramidesystemet T5PC ble slått konkurs og titusener av nordmenn tapte store beløp. Wolden er fortsatt under etterforskning av Økokrim, og kan vente seg en tiltalebeslutning i løpet av våren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.