Tennisess selger luksuskåk

Tidenes beste norske tennisspiller, Christian Ruud, skal kvitte seg med huset på eksklusive Snarøya i Bærum. Se bildene her.

15.09.05 14:41

Huset, som ligger ytterst på Langodden på Snarøya, har en prislapp på 17,2 millioner kroner. For denne prisen får du 325 kvadratmeter fordelt over to plan, og en tomt på 1,2 mål.

"Tiltalende og gjennomtenkt bolig med fine løsninger og detaljer. Delikate farger og solid materialvalg, gjennomgående høy standard" , skriver kjendismegler Finn Unneberg i Privatmegleren i prospektet.

Boligen inneholder blant annet trimrom, delvis åpen kjøkkenløsning inn til en stor stue og fem soverom. I tillegg er det ikke lange veien til nærmeste tennisbane, den ligger nemlig svært hendig til like utenfor verandadøren.

Eiendommen har panoramautsikt ut Snarøyasundet, samt bruksrett til strand og brygge.

Det lokkes med et godt nærmiljø, og fritidsaktiviteter som tennis, curling, Vestfjorden seilforening, sjøspeider, sportsklubb med bandy og fotball.

Ruud, som lenge var Norges beste tennisspiller, og konen Lele har ifølge prospektet brukt betydelige midler på oppgradering og modernisering i årenes løp.

I nærbutikken kan den heldige boligkjøperen støte på blant annet Europark-konge Snorre Bentsen, millionærene Erik Bøhler og Ole Gunnar Selvaag, kjendismegler Miguel Sørholt, snowboardstjerne Daniel Franck, hotellkonge Jan Rivelsrud og investor Arne Fredly.

Også humorist Arne Hjeltnes og Finance Credit-skurk Trond Kristoffersen har vært innom øya like utenfor Oslo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.